![]() |
Farklı yenilmeyelim yeter. |
aynen ya zor ama inş ynrzzzz |
Bu maçı kazanmak sürprizden öte olur, o yüzden yenilsekte sorun değil. Her ne kadarda henüz tam kadro oynayamasalarda çok çok üstün kalitede ekip oldukları ortada. Hele ki pota altı için açıkçası bir siklet aşağıdayız diyebilirim.. Bence asıl önemli olan bir sonraki hafta Fenerbahçe Ülker deplasmanı, o maçtan alınacak bir galibiyet liderlik kadar önemlidir bizim için.. O yüzden temennim bu maçtan sakatsız ve oyuncuların kendilerine güvenini kırmayacak bir skorla ayrılırız umarım.. |
Benim bu maçta hiç ümidim yok.Bu sene basketbola yatırım yapılmadı.Bir şey beklemek hayalcilik olur ama yine de Beşiktaşımıza başarılar diliyorum.Maçı da Spormax yayınlayacakmış Allah kahretsin. |
yenıcegımızı sanmıyorum ama inş. fark yemeyız gecen seni efes macına gıtttım maç süperdi vee tabikide kayaya büyük bi sempati var hep söyle hayal ettım : Kaya efes trasfer oluyo vee maç bitimi taraftar kayaa ortaya üçlü çektir kartala vee inş. olursa eger olursa çok hoş bi görüntü ortaya çıkar |
30 farkın altında yemeyiz |
Alıntı:
|
Kaya geçen seneki hayati maçlarda hiç etkili olamadı. |
yenersek şaşırmam.. gidicem sanırım bu maça.. |
maçta ergin atamana küfür edicez. geçen sene o kadar söz verdi biri yok ortada oda yetmedi takımı mahvetti. geriye hiçbişe kalmadı..bugün görür o |
Türkiye`de Saat: 12:59 . |