![]() |
gecen sene boylemıydı bjk fb basket macı olsaydıı bır hafta kanalarr macı koonusurduu sımdı ne hale geldık macımız var ama kımmse umıtlı degıllll hıc bır kanal konusmuyor macı konussa bıle fb konusuyorrr .artık solenecek kelıme bulamıyorum bızı bu hale getırenler utansınnn bjk camıası kendısını cok kucuk durumuna dsusurmektedır.(taraftarlar harıcc).. ama sunu bılınkıı besıktas sevgısnı kalbımzden alamasınız ne yaparsananız yapınnnnnnnnnnnn bu ask bızımdır bızım olacakk |
Hiç umudum yok zaten de izlemeyeceğim. Butler, Adem, Cevher. Ve oynarsa Kahraman. Pota altımız felç. 15 sayı ve altı fark, başarı kabul edilir. Onursuz ikili Mirsad ve Rasim her zamanki çirkefliklerini sergilemezler umarım. Bu maçtan sonra toplu istifa bekliyorum. |
20-30 Fark YemeLimdeeEE :D GüseLim Takımı DağıtlaR.... [ Chatmanda Gitmek İstiyormuss Bu Aarada] |
Alıntı:
|
Ben anlamıyorum ya Uleb kupasında 10 da 10 yapıp çeyrek finale giderken her maç başı para aldık.Ulkan tüüpçü nereye ( nerene ) koydun o partaları bir senede bu kdr değişiklik olurmu ya!!! |
O paralarla Sivok'u Zapo'yu aldık yaa Cem..:):).. |
çok kötüyüz bu sene rahat alır . . 2 karışımdan meydana gelen takım |
pek ümitli deglim ama insallah yeneriz.. |
Arkadaşlar ilk yarı 15 sayı fark yedik.adamlar sıksa 30 fark da yaparlardı.gençlerini oynatmaya başladılar.Merak ediyorum koskoca Beşiktaş'ı bu duruma düşüren başkan basketbol takımının derbi maçlarından birini izlemeye gider mi.Hem eserini de görmüş olur... |
Türkiye`de Saat: 14:56 . |