![]() |
Erdemir-BEŞİKTAŞ Yarın saat 18-00'de deplasmanda Erdemir ile karşılaşıyoruz, rakibimizin puan sıralamasındaki yerine aldanmadan gerekli mücadeleyi gösterirsek maçı kazanmamamız için bir sebep yok, Chatman'ın cezası bitti , Mims yine yok, geçen haftaki performansı gereği maça Mehmet Yağmur'la başlamalıyız. |
Son 5 maçın 5ini de aldık yanılmıyosam..Bu maçı da alırız..Alamasak da canları sağolsun..Herşeye rağmen verdikleri mücadele ayakta alkışlanır onların.. |
Evet, 5 maçlık bi seri yakaladık, bu seriyi daha da uzatmalıyız ama...Bu mücadelemiz, azmimiz, kazanma arzumuz devam ederse de galibiyet serimizin devam edeceğini düşünüyorum...Erdemir'i de yenip 6 maça çıkaracağız galibiyet serimizi inş... Abi sana da katılıyorum, M.Yağmur'la başlamalıyız bence de, duruma göre Chatman'da sazı eline alabilir zaten... |
İnşallah üst üste 6. galibiyetimizi elde ederiz.Erdemirspor ligde kötü günler yaşıyor, onlarda bu maça kazanmak için çıkacaktır.Dikkatli olmamız lazım.Başarılar Potanın Kartalları.. |
Saçma bir rehavete kapılmamıştır umarım Kartal yürekliler. Yeni transfer yetişmediği icin bu maça, pota altı zaafımız devam ediyor, Erdemir orayı kullanabilirse zorlanabiliriz. İnşallah güzel bir sonuçla dönüp, 6'da 6 yapmış oluruz. |
hangı kanal verecek macı gıne spormax mı yoksa skyturkmu |
Erdemir adına pek olumlu şeyler söylemek mümkün değil. Emektar isimleri aldılar kadroya ama beklenen tecrübe yansımıyor maçlarında sahaya. Yenebileceğimiz bir rakip. Chatman'ın dönmesiyle de mutlak favoriyiz. 4 kısa ile de çok iyi oynatıyor takımı Hakan hoca, o yüzden sorun yaşamayacağımız bir deplasman bana göre.. Karşılaşma Digiturk Spormax kanalından yayınlanacak bu arada.. |
Türkiye`de Saat: 12:39 . |