![]() |
Fitch, GS da iken normal sezonu sayı kralı bitirmişti,NBA de başarılı olamayınca geçen sezonu İtalya da geçirdi..Şu anki durumu nedir bilemiyorum ancak Kepez onu 1 no.da oynatırsa problem olmaz ancak,2 yada 3 de oynarsa tutulması çok zor bir skorer haline geliyor..Ama gene hatırladığım kadarı ile ,oyun disiplini çok zayıf,onun 25-30 sayılara ulaştığı maçlarda,skora yönelik top kullanma sayısı ile diğer adamlarınki arasında büyük farklar oluşuyor..Yani o yüksek skor yapınca takımı düşük skorda kalma riski yaşıyor..Bence çok zorlanmadan alırız maçı gibi geliyor bana.. |
Evet yaa geçen sene harikalar gerçekleştiren,Uleb'de onda on yapan Bjk bu yıl çok kötü başlangıç yaptı ama son maçlarda kazandık,hırsın,çalışmanın,severek oynamanın meyvelerini alıyoruz kepez belediyesinide yenip daha yükseklere,Beşiktaşı asıl yerine çıkaracaklar inşallah... |
Rakibimiz Kepez'de transfer çalışmaları devam ediyor. Son olarakta maddi sıkıntılar yaşayan Aliağa Petkim'den eski oyuncumuz Barış Güney ile anlaştılar transferin son gününde. Fakat bizim maça hazır olacağını sanmıyorum Barış'ın.. |
inş kolay bi maç olur kolay geçmesi umuduyla |
Aliağa'dan da çok sevdiğim bir oyuncuyu transfer etmiş Kepez :p Maç kadrosundaymış sanırım Barış.. |
ArkadaşLar Murat Özyer Bise Gelmediğine Pişman olmuş... Adam Bisim kulübün sampiyon olmasını istiyormus ve besiktasın chok buyük camia olduğunu söLüoR...O kadar sıkıntıya rahmen Hakan demir ve oyunculara destek oldulaR ..Diyor... En Büyük Bjk!:D |
Efes Banvit'i, Selçuk da Antalya BB'yi yendi. Dolayısıyla bu maçın bizim için önemi daha da arttı. İlk çeyreği 17-24 önde kapattık. Barış Güney de Kepez kadrosunda. Chatman 6 s, 4 r, 3 asist ile oynuyor. |
|
Dikkat ettim de digitürk'ü protestodan sonra hiç bir maçımızı yayınlamamaya başladı şereefsizler...:viking: |
Şu anda Baxter'ın 9 sayısı var.. |
Türkiye`de Saat: 11:56 . |