![]() |
Beşiktaş - Fenerbahçe Beko basketbol liginde bu hfta kendi evimizde feneri ağırlıyoruz |
Umarim feneri yeneriz onlarin siyah beyaz fobisi var Yöneticiler bastetbolcularin maaslarini ödesin gerisi gelir |
Taraftarında desteği ile ezikleri geçen sene ki gibi ezeriz inşallah. |
vallah derbi öncesi bu para problemi basketbolculari nasil etkiler bilemiyorum, insallah su gayfb ye karsi aliriz |
inş ezip geçeriz |
Ben yerinizde olsam bu maça gitmezdim.Kimin kimi yendiği çok önemli değil.Basketbol fazla önemli bir branş değil.Seneye Euroleague'de mücadele etmezsek bu branş kapatılmalı. |
İnşallah yeneriz |
taraftara cok is dusuyor.ssaygiliyi taraftardan saymazsak tabi;) |
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'ın Fenerbahçe-Ülker ile 1 Mart Pazar günü oynayacağı derbi maçın biletleri Biletix'ten satışa çıktı.. Beşiktaş Cola Turka-Fenerbahçe Ülker mücadelesi 1 Mart Pazar günü saat 17.00'de Beşiktaş Cola Turka Arena'da oynanacak. Karşılaşmanın biletleri tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden satışa çıkartıldı. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda Akatlar Cola Turka Arena’daki gişelerden de satış yapılacak. Bilet fiyatları ise şöyle: PROTOKOL 25 TL BENCH ARKASI 20 TL PRO. KARŞISI ALT 15 TL PRO. KARŞISI ÜST 13 TL POTA ARKASI 10 TL |
Koçun istifası, yerine Bıyıktay'ın devam etmesi, oyuncuların huzursuzluğu, parasızlığı gibi faktörler bu maça etki edecektir..2 Hafta önce olsa kazanırız derdim ama işler karışık bu sefer..Yine de zevkli bir maç olur tam kadro çıkarsak eğer..Maximum performanslarını verirlerse oyuncularımız okadar zor değil bence.. |
Türkiye`de Saat: 14:55 . |