![]() |
Galatasaray C.C vs. Beşiktaş C.T Beko B.L. 27.Hafta Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi'nin 27. haftasında Cumartesi günü Galatasaray Cafe Crown'a konuk olacak. Galatasaray Cafe Crown-Beşiktaş Cola Turka mücadelesi 18 Nisan Cumartesi günü saat 15.00'da Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanacak ve Spormax’den naklen yayınlanacak. Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre 27. haftanın programı şöyle: 17 Nisan Cuma 18:00 Darüşşafaka Cooper Tires – Efes Pilsen (Ayhan Şahenk Spor Salonu) 18:00 Mutlu Akü Selçuk Üni. – Fenerbahçe Ülker (Selçuk Üniversitesi Spor Salonu) Spormax 18 Nisan Cumartesi 15:00 Antalya Büyükşehir Belediye – Türk Telekom (Antalya Atatürk Spor Salonu) 16:00 Pınar Karşıyaka – Mersin Büyükşehir Belediye (Karşıyaka Spor Salonu) 19:00 Galatasaray Cafe Crown – Beşiktaş Cola Turka (Ayhan Şahenk Spor Salonu) Spormax 19 Nisan Pazar 16:00 Casa TED Ankara Kolejliler – Kepez Belediye (TOBB Spor Salonu) 16:00 Banvit – Aliağa Petkim (Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu) 16:00 Erdemir – Oyak Renault (Erdemir Spor Salonu) SKY Turk |
Bence maç ortada.Chatman-Baxter-Cevher üçlüsüne yardım eden olursa bu maçı alırız.Bunlar ise Yağmur,Wesson,Haluk ve Muratcan oalbilir.:) |
Gs'nin bi adım önde olduğunu düşünüyorum...Adamlar hem 2.'lik için hem de Playy-Off'larda seriye geride başlamamak için oynayacak, kendi evlerindeler zaten, kazanırlar gibime geliyor bu yüzden...Bu maçı kaybetsek bile 5.liği kaybetmeyiz belki, Antalya'da Telekomla oynayacak sonuçta...Kazanırsak çok çok iyi olur tabii, seriye 1-0 önde başlarız eğer eşleşirsek...Kazanmamız için de Cevher-Baxter-Chatman 3'lüsünün skorer oynaması lazım, günlerinde olurlar umarım... |
Daha iyiyiz gsden.. Ama kötü gittikleri ve antrenörlerinin kaderini belirleyecek bir maç olduğu için net birşey söyleyemiyorum. Almamız gerek normal şartlarda. |
Baxter ve Chatman performansi cok önemli... Ama hertürlü yenmeye gidelim cünkü gs 4ci bile olabilir ve biz 5nci olursak gsye karsi oyniyabiliriz playy offlarda..yani yensek 1 : 0 önde baslariz... |
Türkiye`de Saat: 06:22 . |