![]() |
Türkiye Kupası'nda eşleşmeler Türkiye Kupası'nda eşleşmeler Basketbolda 2006-2007 sezonu Tadım Erkekler Türkiye Kupası karşılaşmalarının grup kuraları İstanbul'da çekildi. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekiminde, Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan 16 takım, 4'erli 4 grupta eşleşti. Konya, Manisa, Adapazarı ve Samsun'da 28 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında tek devreli lig usulüne göre yapılacak maçlarda gruplar şöyle oluştu: (A) Grubu: (Konya) Fenerbahçe Ülker, Beşiktaş Cola Turka, TOFAŞ, Mersin Büyükşehir Belediyesi (B) Grubu: (Samsun) Selçuk Üniversitesi, Bandırma Banvitspor, Türk Telekomspor, Beykoz (C) Grubu: (Manisa) Darüşşafaka, Efes Pilsen, İstanbul Tekelspor, Casa TED Kolejliler (D) Grubu: (Adapazarı) Galatasaray Cafe Crown, Alpella, Pınar Karşıyaka, OYAK Renault Gruplarında ilk 2 sırayı alacak takımlar daha sonra, 20-22 Nisan 2007 tarihlerinde yapılacak Tadım Erkekler Türkiye Kupası Sekizli Finali'nde mücadele ederek kupaya uzanmaya çalışacak. 14.09.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : AA |
ezikleri ilk turdan eleyip 100. yıllarını zehir ederiz inş. |
erkek lerse KESIN YENERIZ |
zorlu bir gruba düşmüsüz. ancak herkeze yenecek güçteyiz |
Febe nin grupta olması ii oldu...Onları mahvedecegizz :) 100. yılları zehir olucak ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Efendim?:D ;) |
Fenerbahçe ile birlikte rahat çıkarız bu gruptan ama inşallah yeneriz F.Bahçe'yi.Lig öncesi bundan daha iyi bir moral olmaz sanırım.Güzel kura çekmişiz bence. |
fenerbahçe ÜLKER'le birlikte çıkarız, onları şu an için yenebilirmiyiz bilmiyorum ama euroleague'deki eşleşmeleri çok zorlu, ilk 3 kategori takımlarından CSKA moskova, barcelona ve benetton'un gelmesi onlara çok koymuştur, tabii bana göre gruptan çıkacaklardır ama 2. tur için iyi bir eşleşme şansı yakalayamayacaklarından dolayı çeyrek final görme şansları çok az gibime geliyor, hayırlısı... |
kesinlikle her dalda zehir etcez onlara |
açıkçası çok zorlu bi grup ben pek güvenemiyorum takıma ama tabii ki hep destekleyeceğz de zor görünüo inş eleriz eziklerii... |
ezikleri yeneriz lider cıkarız |
eziklerle aynı gurupta olmamız güzel. |
eziklerle aynı gruptaysak sorun yok:D yaw keşke samsun'a gelselerdi:( |
ezikleri ilk turdan eleyip 100. yıllarını zehir ederiz inş.;) dişi kartalllllll |
Türkiye`de Saat: 13:55 . |