![]() |
Beşiktaş, Charleroi'yı Devirdi: 86-78 http://img4.mynet.com.tr/spr3/bjk-basket-16902_501.jpg Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka, Belçika'da katıldığı özel turnuvada karşılaştığı ev sahibi ülkenin Spirou Charleroi takımını 86-78 yendi. Namur kentinde düzenlenen Schweppes European Trophy turnuvasında ilk maçına çıkan siyah-beyazlılar, devreyi 43-41 geride kapadığı maçtan 86-78 galip ayrıldı. Maçta Haluk Yıldırım 17, Brad Newley 14, Chatman ve Cehver 12'şer, Fletcher 10, Baxter 9, Adem 7 ve Muratcan da 5 sayı kaydetti. Bu galibiyetle yarı finale yükselen Beşiktaş Cola Turka, yarın TSİ 22.00'de Belçika temsilcisi Oostende ile finale çıkmak için karşılaşacak. |
Turnuvada farklı olacağımızı yazmıştım daha önceki maçın skorunda. İyi bir galibiyet oldu. Şimdi geçtiğimiz günlerde mağlup olduğumuz Oostende ekibi ile karşılaşacağız tekrar ve bu sefer sahadan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum çünkü bu takımlardan çok daha kaliteli bir ekibimiz var.. |
Bu sezon bu takım dağılmazsa , Engin'in de katılımyla daha da güçleneceğine ve büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. |
Tebrik ediyorum takımımızı.maçı izlemedim.inş.Turnuvada daha da ilerleyeceğiz |
pıvotttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ttttttttttttttttttttttttttttttttttttt |
Tebrikler. |
Tekin ısrarla pivot istiyorsun ama artık transfer olmayacak :) İlerleyen dönemde ihtiyaç olursa kalan +1 yabancı hakkına bir transfer yapılabilir ama o da Wesson tipinde bir oyuncu olacak yine, yani bu takımda mevcut sistemimiz ile öyle 2.15'lik oyuncular görmemiz hemen hemen imkansız.. |
bravo daha da iyi olcak İnşallah... |
Türkiye`de Saat: 21:12 . |