|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
31-10-2007, 14:15 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 26 |
Hareide: "Carew Türkiye maçına hazır" A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Eleme grubunda 17 Kasım'da Norveç ile yapacağı maç öncesi, Norveç Milli Takımı Teknik Direktörü Hareide, sakatlığına rağmen kaptan Martin Andersen'in aday kadroya aldı. Hareide, takımın bel kemiği olarak yorumladığı Andersen'in Türkiye karşısında oynamasının kendisi için yeterli olacağını belirterek, "Martin Andersen'in sakatlığı var ama maça daha 17 gün var. Belki bu sure içersinde maça hazır olur. Bu nedenle onu da kadroya aldım. Andersen takım için çok önemli. Türkiye karşısında bize bir maç oynasa yeterli. Andersen fiziksel olarak güçlüdür. Türkiye maçına kadar iyileşeceğine inanıyorum. Milli takımda Martin Andersen gibi bir oyuncu bulmak çok zor. Orta sahada bacakları kaldırmak yani çalışmak çok önemli. Türklerin orta sahasını bozmamız gerekiyor. Bu maç bizim için çok önemli. Belki orta sahada 3 oyuncu ile oynarız ama şimdiden bilemiyorum. Gridheim'i, Riise ve Haested ile birlikte orta sahaya sürebilirim. Carew de Türkiye maçına hazır. Oyuncularımın Türkiye maçına kadar lig maçları var. Lig maçlarını oynasınlar sonra kesin kararları vereceğim" dedi. Hareide, Norveç milli takımının bir yıl içinde FIFA listesinde 51. sıradan 21. sıraya yükseldiğine dikkat çekerek, "Türkiye karşısında alacağımız galibiyet bizim listeki yerimizi güçlendirecek. Ve 2010 yılında oynanacak Dünya Kupası için bize büyük avantaj sağlayacak. Türkiye'yi yenersek, Malta maçına da daha moralli çıkar ve mutlaka kazanarız" dedi. Martin Andersen de Türkiye maçına kadar iyileşmeyi ve takımda yer almayı çok istediğini belirterek, iyileşmek için gayret göstereceğini söyledi
__________________ | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |