|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
31-05-2008, 17:57 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 26 |
Çeklere özel motivasyon! 31.05.2008 16:35 EURO 2008'de Türkiye ile aynı grupta yer alan Çek Cumhuriyeti'nin genç forveti Martin Fenin bu turnuvaya özel bir motivasyonla hazırlandıklarını söyledi. Fenin, "Grubumuzdaki diğer rakiplerin gücünü de biliyoruz. Biz de turnuvaya ayrı bir motivasyon ile hazırlanıyoruz." dedi. Öte yandan Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt forması giyen Fenin, Çek Cumhuriyeti'nde Jan Koller ve Milan Baros gibi iki önemli ismin bulunduğunu belirterek, şans verilmesi halinde elinden gelenin en iyisi yapmaya çalışacağını belirtti. 21 yaşındaki Fenin, Bundesliga'da Eintracht Frankfurt formasıyla 17 maçta forma giymiş 6 gol atıp 2 de asist yapmıştı.
__________________ | ||
|
31-05-2008, 20:36 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | Ben de bu iki kötümser arkadaşa aynı derecede katılmıyorum. Tamam, takımımız iyi bir seviyede değil, kabul. Ama kimse bize 5 atamaz. Çek'te 3 atamaz. "Futbol asla, sadece futbol değildir." Ronaldo, bizi tanımıyormuş, belki tanışır oyuncularımız... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |