|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
01-06-2008, 18:25 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 26 |
"Fatih'in ölüsü bile oynardı" 01.06.2008 16:32 Eski Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Futbol Takımı'nın 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri aday kadrosuna Fatih Tekke'nin çağrılmamasının hatalı bir karar olduğunu söyleyerek, "Fatih Tekke'nin ölüsü bile Milli Takım'da oynardı" dedi. Şişli'de Trabzon Kuzey Yıldızı Derneği'nin düzenlediği futbol turnuvasının finalini izleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Rusya'nın Zenit Saint Petersburg takımında forma giyen Fatih Tekke'yi aday kadroya çağırmamasının hatalı bir karar olduğunu savunarak, "Belki UEFA Kupası finali erken oynansaydı Fatih Terim, Fatih Tekke'yi Milli Takım'a çağıracaktı. Örneğin Tümer hiç oynamıyordu, ama onu çağırdı. Bana göre Fatih Tekke'nin ölüsü bile Milli Takım'da oynardı" şeklinde konuştu. Milli Takım'ın sağ kanadında sıkıntı bulunduğunu, ancak bu bölgede Gökdeniz'in düşünülmemesinin kendisini hayrete düşürdüğünü belirten Hacıosmanoğlu, "Gökdeniz gibi Rusya'yı ayağa kaldıran bir oyuncunun sağ kanatta oynatılmamasına şaşırıyorum. Colin Kazım ile Sabri'yi orada deniyor. Bu insanları rahatsız ediyor. O konuda arayış olmaması lazım. Gökdeniz'den daha iyi sağ kanat oyuncusu yok. Yine de Fatih Terim'in kararlarına saygı duymak gerekir. Sonuçta hepimiz Milli Takım'ın başarılı olmasını istiyoruz. Umarım gruptaki 3 maçtan da galip ayrılırız" diye konuştu. İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un yeni transferleriyle ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine ise, "Yönetim iyi işler yapıyor. Destek olmak lazım. Ama hiç kimse baskı yapıp da 'Trabzonspor önümüzdeki sene şampiyon olmalı' diye beklenti içine girmesin. Bundan etkilenebilirler. Yönetim ve futbolculara karşı taraftar ve camianın sabırlı olması gerekir. Kadroda köklü bir değişim söz konusu. Ayrıca, bu sezon için kimse yıldız oyuncu transferi beklemesin. Bence alınması da doğru değil. Bu kadro tam oturduktan sonra önümüzdeki sezon da yapılacak bir kaç takviye ile şampiyon olabilir, ama bu demek değil ki Trabzonspor bu sezon şampiyon olamaz. Yine de camiayı böyle bir beklenti içine sokmak hem yönetimde hem de futbolcularda baskı oluşturur. Bu da Trabzonspor'a zarar verir. Biz her zaman Trabzonspor'un yanında olacağız. Trabonspor'da muhalefet diye bir şey olmaz. Trabzon'u kim şampiyon yaparsa biz onu omzumuzda taşırız" ifadelerini kullandı.
__________________ | ||
|
01-06-2008, 18:30 | #2 | ||
Eye For An Eye Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 40 | fatih,topuz,yıldıray bu isimler kesin olmalıydı kadroda...bence şansımız az ne yazık ki... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |