![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | terim'in hiç bir katkısı olmadığını düşünenler, sadece, onun çek cumhuriyeti maçının 75. daikasında skor 2-0'ken defalarca gösterilen hareketliliğine, çılgınlığına, yılmayan tavrına, vazgeçmeyişine baksınlar ve oyuncularına verdiği desteği, özgüveni görsünler, bu takım dün almanya'ya o kağıt üzerinde müthiş güçlü, teknik, hızlı adamların oluştuğu bir takıma karşı bir enkazla çıkıp sahanın oyun olarak tek hakimi olabiliyorsa bunu tabii ki oyunculara bağlayacaksınız ama oyuncuların kapasitelerinin en üstünü verebilmeleri de işte teknik adamın işidir, ama sadece bu kadar değil, terim bu turnuvada oyuncularına verdiği özgüvenle onlardan en üst performansı aldı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
"Geri kafalıların Atatürk e : O mu savaştı sanki ,askerler savaştı demesi gibi birşey oldu bu" cümlesine....
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
bncede öle bişi olmuş(:
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Terimin hakkını, emeğini inkar eden yok... elbette mücadele etti, ama bi okadar da hata yaptı.! ayrıca ATATÜRK ASKERLERİYLE BİRLİKTE SAVAŞA GİTTİ, MÜCADELE ETTİ...! KENARDA OTURUP SEYRETMEDİ! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dünyanın en iyi t.direktörü (capello,morinho,ferguson,wenger)kimse artık siz seçin,terimin havası,karizması,kendine güveni,futbol bilgisi ve taktisyen olarak bu t.direktörlerden uzak ara önde olduğunu düşünüyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | italyaya gıder ve 5 ay sonra gerı gelır cunku bızım futbolcular para ıcın oynamıyoo yureklerıyle oynuyooo buda terımı yuceltıyooo ama ıtalyada kkımse terım ıcın oynamaz
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | italyaya gıtse ne olur 5 ay sonra gerı gelcek
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bende antiterimciyim, hiç sevmem, hareketleri falan ters geliyor bana...Ama bu turnuvada Fatih Terim hiçbir şey yapmadı demek ona ve takıma saygısızlık olur, yani daha ne yapması gerekiyor, neymiş takım oynamış o bir şey yapmamış...Yahu sanki bizim takımımız çok iyi, Portekiz gibi Dünya yıldızlarından kurulu bir takım.Portekiz'in şampiyon olması lazımdı o zaman oyunculara bakarsak, ama ne oldu elendiler Çeyrek Final'de, bide başlarında çok iyi bir hoca olarak lans edilen Scolari vardı!..Ben futbolcuların bu kadar özveriylen oynamasını, skor ne olursa olsun bu maçı kazanacağız havalarında olmalarını yüzde yüz Fatih Terim'e bağlıyorum, kendisi buna inanmış ve futbolcularını da inandrımış, bundan daha önemli bir şey olabilir mi, teknik-taktik sonraki işler, onlara gerek bile kalmadı zaten!..Kısacası Fatih Terim turnuvanın en başarılı 2-3 hocasından biridir bence, bir teşekkürü hakediyor... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |