![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Alayına İsyan Ölümüne Beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gerçekten 90da gol yemek çok zormuş yaw Rüştü ben çok büyük hayal kırıklığa uğrattı :S Ayrıca ben böle bir hakem görmedim yha resmen Almanları tuttu olmaz böyle bişe. Böle hakem olmaz olsun.
__________________ YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Rüştüyü hiçbir zaman tutmadım ne fenerdeyken ne bizdeyken.Sırf Beşiktaş'da oynuyor diyede savunacak halim yok.Rüştü bence en acaip golleri çıkarabilen ama en aptalca yenmeyecek golleri yiyen bir kalece yani tam bir saatli bomba.Günündeyse iyi maç çıkarıyor ama değilse çocukça goller yiyor.Porto maçını ne çabuk unuttunuz onun yüzünden maçı kaybettik belkide üst tura çıkamadık.Dün ise bizi tarihimizde ilk defa finale çıkma şansından etti..Dikkat edin FİNAL ŞANSI..
__________________ No one lives forever | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |