![]() |
Sizce Portekiz Maçında İn-Out Kimlerdi Bence macın en kötüsü Tuncaydı arkasından G.zan ve emre b. geldi İyilerde aurelio en iyisiydi ardından kazım kazım ve nihat geldi |
bütün takım in tuncay & gökhan outt..!!!!! |
tuncay batırdı resmen + emre aşık toraman mı iyi emre aşık mı terim bey?? kazım en iyisiydi |
Portekiz İN! TÜRKİYE AUT! ya iyiki QUREASMA OYNAMADI |
kazım in TUNCAY OUT |
Servet ve Mehmet İN; Emre, Tuncay, G.Zan, OUT...Tuncay OUT'unda ötesi!.. |
Pepe İn Türkiye Out Bu Pepe denen adamı Real Madrid geçen sene 30 milyon Euro'ya aldığında "bu kadar etmez" demiştim ama bu adam gerçekten aşmış. |
kazım boşluklara çok iyi kaçtı..sonrada topu alıp rezil etti oyunu...tuncayda öyle...en iyisi kale direğiydi bence...sonrada aurelio nihat ve hamitti...emre aşık tuncay kazım emre belözoğlu rezaletti |
tuncay emre berbat kazım niyat iyi |
pepe in bizizmkiler out :(:( |
tuncay beni bu gece günah kecisi yaptı ardından g.zan.. gerisi iyi di özeLikle nihat. emre de maL :d bu aradas tuncayın annesi tanıyan varmı :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D :D :D |
in yoktuki . he diğer takım da ronaldo indi ama bizde herkez out hatta türkçesi dışarda top oynadılar sanki . |
Tuncay'ın hala kulaklarını çınlatıyorum. Bir insan bu kadarmı beceriksiz olur. Takımın en iyisi Servet'ti.. İkinci yarı Kazım çok iyiydi ve nedense hakeminde ona karşı bir garezi vardı sanırım. Çocuk kime dokunsa faul çaldı durdu... |
Kazım ve aurelıo orta seviyeyi geçti ama emre b. resmen yoktu sahada bi ara kolunda sarı bişeyle gözüktü meğer kaptan yapmışlar yazık yazık |
Out List Mevlüt (Kimdir bu adam hala çözemedim) Tuncay Emre Hakan Balta Gökhan Zan in List Nihat C.Ronaldo Pepe |
Türkiye`de Saat: 02:37 . |