![]() |
Tuncay Şanlı tarihe geçti http://www.internethaber.com/images/news/65215.jpg Tuncay Şanlı tarihe geçti 16 Haziran 2008 Pazartesi 01:27 Türkiye'nin Çekler'e karşı aldığı zafer her haliyle tarihe geçti. Tuncay'a ise ömrü boyunca inanmayacağı bir şey nasip oldu. Milli Takım Çekler'e karşı tarihe geçen bir zafere imza attı. Dilden dile dolaşacak bu zafer öyle kolay olmadı. Milyonların ekran başında umudunu kaybettiği dakikalarda 11 Turko sahada adeta devleşti. 70 dakika kendisini ezen Çekler'i bir anda ezmeye başladı. Maçın 90'ıncı dakikası geldiğinde Türkiye 2-0'dan 3-2 üstünlüğü yakaladı.. Ancak maçın en önemli pozisyonu 90+2'inci dakikada gerçekleşti. Kaleci Volkan rakibine yumruk atınca oyundan atıldı. Üç oyuncu hakkımızı kullandığımız için oyuncu değişikliğine gidemedik. Bunun üzerine Fatih Terim, ilerie uçta maç boyunca ter akıtan Tuncay Şanlı'yı kaleye geçirdi. Birkaç dakika önce ileri uçta gol kovalayan Tuncay, son 3 dakikada gol yememek için eldiven taktı. Euro 2008'de ilk kez böylesine bir olay yaşanırken, Tuncay'ın kale içinde el açıp Allah'a dua etmesi ekran başındaki milyonları ağlattı. |
:) acayip komik bi görüntü oluşturdu... penaltılara kalsaydık............ Allah yardım etti.!!!! |
DİRİLİŞİN GÖSTERGESİ |
tarihe geçen tuncay değil volkandı bu kadar önemli bi maçta bu kadar kritik bi dakikada hiç bi profesyonele yakışmayacak hareketti..kesinlikle ceza alması gerek. |
Alıntı:
işin komik tarafı şu ki forma volkana cuk oturuyodu tuncay giydi garibim içinde kayboldu=) |
|
Pancu geçtiğinde...Bobo geçtiğinde..bana güven vermişti ya..o kadar spastik hareketleri vardıki:D...Allahtan kaleye şut falan gelmedi |
çok komik yaaaa :D |
şu anda takımımızın en zayıf halkası oynadığı oyun itibariyle.. Alladan adamlar düzgün bir atak geliştiremedilerde son dakikalarda kazaya kurban gitmedik... |
Top gelseydi o zaman görürdüm ben, neyse Allahtan çok az dakika vardı da Volkanın eksikliğini hissetmedik, ama Volkanın yaptığı inanılır gibi değildi, bu maçı kaybetseydik manşetlerde bugün neler vardı, Vatan Hainliğine kadar giderdi bu!..Onun için biraz daha dikkatli olması lazım oyuncuların, bu bir kulüp takımı forması değil, Milli takım forması, 20 milyon değil, 70 milyon arkanızda...Tuncayda 3 maçta bana göre vasattı, hatta vasatın altında, görülüyorki Fatih Terim sonuna kadar güveniyor Tuncay'a, o da bare Hırvatistan maçında bu güveni boşa çıkarmasa, 3 maç oldu, elde var 0 onun adına!.. |
ölüp ölüp dirildim ya iyiki atak yapma fırsatı vermedik yoksa yanmıştık. Hele penltıları düşünmek bile istemiyorum. Ama harbi çok komikti formanın içinde eldivenlerde ayrı komediydi fakat dua etmesini takdir ettim. |
volkanın ayıbını tuncay gol yemeyip kapattı.o an kalede kim olduğu önemli deil eminim kim geçerse geçsin elinden geleni yapacaktı ama kalecisiz penaltılara gitmek düşüncesi 2-0dan maç çeviren bizler için tam bir hayal kırıklığı olurdu ne profesyonelliğine nede fair play şampiyonu (dün maç öncesi yapılan açıklama bu)bir takım futbolcusunayakışmadı bence milli takımı riske atmanın bedelini volkan ödemeli asıl konuşulcak konu bu. |
Türkiye`de Saat: 06:07 . |