![]() |
zor maç alıcaz bu maçı başka kaçarı yok... |
şampiyon olamasakta her maç gecesi bize o heycanı o tutkuyu yaşattıkları için onlara teşekkürlerimi sunuyorum. |
turkiye kazanabilir almanyanın kadrosu gercekten sandıgımız kadar ıyı degıl yanı bı ballack var korkulacak ısım dıger oyuncular a bence kesınlıkle tam yıldız denemez bı arda ya da nıhat gıbı adamları olsa onlarda takımın superstarı olur...özellikle defansları oldukca zayıf hırvatıstan yamultmuştu bunları ozellikle o baki mercimek misyonunu ustlenen jansen in bize karşı oynamasını temenni ediyorum:D |
bunuda alıcaz inşşş... |
heyecan son sanıyeye kadar sursun yeter hjırvat macında son dakıka goluyle elensek hıc zoruma gıtmezdı almanlarada teslım olmayalım son sanıyeye kadar savasalım yeter benım için |
bunuda atlatıcaz inşallah kupa göründü :D:D:D |
hersey hazır tepe gozle mahalleye izletıcem macı hadı turkıye bu kadar ugrasıyoırum içimde patlamasın alın bu macı yaw |
Gerçekten çok zor ama imkansız değil...İmkansız olsa da ne yazar zaten, kaçıncı imkansızı başardık bugüne kadar, Allahın izniylen yine başarırız...Almanyayıda yenersek zaten tarihin babasını yazarız biz, kupayıda alırız...Yenilsek de bir şey olmaz, kim ne diyebilir, Yarı Final'e çıkmışız, daha ne olsun, Final ardından kupa gelirse süper olur tabi ama olmazsada olmaz, bu rahatlıkla çıkacaklardır oyuncular, bu bir avantaj olablir bizim için, kaybedecek bir şeyimiz yok ne de olsa...Yarın akşam oyuncularımızın ve Fatih Terim'in Allah yardımcısı olsun, şans yine bizden yana olur ve şu Almanları deviririz inş... |
arda ya da tuncay schweinsteiger den cok daha ustun oyuncular ama ıkısı de yok bu macta :(ama yine de yenicez biz almanyayı gokdenız var kazım var:D |
ne demişler efendim " futbol ingilizlerin bulduğu ancak hep almanlar ile italyanların kazandığı bir buluştur" |
Türkiye`de Saat: 22:14 . |