![]() |
Trukiye 2 Malta 0 İşte Malta maçının 11'i: Rüştü Reçber, Mehmet Topuz, Can Arat, Gökhan Zan, Ergün Penbe, Mehmet Aurelio, Hamit Altıntop, Tümer Metin, Yıldıray Baştürk, Hakan Şükür, Fatih Tekke. yoksa bu mac ergunun jubilesimi yada hakanin:D hani milli takim genclestirme oprasyonu vardi yoksa Bunlar Rustu,Hakan,Ergun,Tumer mi Fatih Terim yakinda takima asker arkadaslarinida alabilir takima bak BJk,gs,fb nin disinda turkiyede baska takimdan oyuncu yok Galiba super ligde diger takimlarda tamamen yabanci oyuncu oynatiyorlar gerci fatihin oyucuklardan bir haber adama soruyorlar malik diye bir oyuncu var neden cagirmadiniz diye cevap ben onu arap saniyordum diyebiliyor:D :D |
hakanın yerine nobre oynamalıydı...ergünün ne işi var anlamıyorum fatoş vefa borcunu mu ödüyor ne yapıyor arkadaş kıyağımı geçiyor.. ibrahim toraman'da sahada olmalıydı.... |
sırf medyaya inat ergünü oynatacak,anlaşılır gibi değil yaa,ergün muz orta kesecekmiş de hakan gol atacakmış,ergünün oynamışlığı yok hakanın golü yok,bu nasıl bir 11 dir,hayır korkum şu ki malta gibi kolay bir takım karşısında iyi oynayacaklar,sonra da fatih terim gördünüz mü diyecek sonraki maçları yine böyle oynamaya kalkacak |
eğer bu devşirme sorununu çözüp aurelioyu oynatıyorsa cillop gibi nobrede oynar bu takımda,en azından her konuda hakan şükürden daha iyi olup oynar.Toraman yok yerine genç olduğu için sempatiyle bakılan ama fenerin yediği her golde hataı can arat var, ve dinozor ergun penbe..yani terim yine yapmış yapacağını.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
haaaaaaala HAKAN SÜKÜR ne komik yawwww |
Alıntı:
|
hamitin asıl yeris sağ açıktır hatta FM diliyle AMC dir ama schalkede geçen sene sağ bek olmadığında bekte oynadı ama bu sene biraz daha ileri çıkmaya başlamış.TS her maçını isledim bu sene nerdeyse,gökdenizi begenirim ama değil bu formuyla ilk 11 e almak,kadroya çağırmam,çok bozulmuş bu sene,son denizli maçı hariç.. |
Bir koray neden yok biz demiyoruzki tum takim besiktastan olsun ama kim hak ediyorsa o oynasin ama takimlarinda yedek bekleyen oyuncular degil aslanlar gibi oynayanalr oynamali nede olsa Milli takim fatih hatir gonul isi yapacaksa gitsin bir takimin basina orda hocalik yapsin madem devsirme takim olacksin o zaman mert nobre direk oynar eger nobre fb de olsa fatih onuda cagirirdi bir arkadasin dedigi gibi kolay maltayi yenice ben biliyorum havasina girer ama olurya bu futbol yenilirse ne olacak kim hesab verecek o zaman |
ya hakanın golü yok kaç haftada. hangi mantıkla onu aldı kadroya.hakansız oynayamıcak mı bu takım. yeter ya. |
bu milli takım kadrosu bana hiç heyecan vermiyoo... |
hiçbiri deil de..tek temennim kazanmanın yanında şu tümörün uzun süreli bir sakatlık yaşaması..hatta futbol hayatı bile bitebilir..bu arada cinconda orhan ve tolga sakatlanmış..bizim maçta oynamayacaklar.. |
Nihat ve Halil bu takımda yer bulamıyorsa biraz futbol hakkında düşünmek lazım diye düşünüyorum.. |
bu n e biçim takım ya bu fatos daha galatasaray sempatisi bitmedi haa sırf bu yuzden yabancı antrenor gelsin istiyorum milli takıma hiç yoktan adil davranır |
çok salakca bir kadro cıkarmış kılları kadayıf olan ergünün ne işi var orada sonra iboyu oynatmamış anlamadım ben bu fatoşu |
Koray Toraman Nihat Halil hatta ezik Tuncay ve Volkan nasıl olur da kadroda olmaz anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor bu adam...Kalede Rüştü yü forvette ŞABAN ŞÜKÜR ü görmek istemiyoruz artık... |
arklar kadroya baktığımda ben de şaşırıyorum ama bu sadece malta için hazırlanan bir kadro diye düşünüyorum, sonuçta eskilerden fatih terim'in bildiği ve tecrübeleriyle malta'ya fark atabilecek bir kadro... tabii diğer maçlara da bu kadroyu çıkarmaya kalkarsa eleştirilerinizde haklı olursunuz... |
Alıntı:
|
fatih terim bu sefer çok abarttı kıyakçılık olayını. Tümere bizdeyken neler çektirdi milli takıma çağırmadı şimdi çağırıyor 11e koyuyor. Ergün ve hakan inanılmaz bir fiyaskoya dönüştü. Ergün takımında oynayamıyor milli takıma giriyor. Zaten belli fatih terimin kıyakçı olduğu daha ne olsun. Utanmasa arifi suatı falanda çağırsa iyi olur nostalji olur. Geri zekalı bakımnn görün malta maçı kolay maç diye bişeyleri ispatlamaya çalışıyor. zor maç gels,inde göreyim onun ..tünü. |
bu ne yaawww hakan hakan hakan nereye kadar hakanla gitcez bide ergünü koymus allahım yaaw fatih terimde mallaştı |
Sahaya neredeyse baston ile çıkacak olan hakan ve ergün, 2 maç fenerde forma şansı bulan can milli takımda oluyorsa demek ki oyuncu seçimi liyakat esasına göre yapılmıyor, seçimde takım kimlikleri ön plana çıkıyor. Sözde tepki almamak içinde Gökhan Zan takıma lütfen monte edilmiş. Hal böyleyse bırakın kardeşim beşiktaştan milli takıma oyuncu almayın. Bari oyuncularımızda sakatlanma riski olmaz. |
gençleştirme operasyonu çok yararlı gbi görünüyordu. burak, murat ocak, caner, uğur boral, fahri, gökhan ünal gibi oyuncuların takıma monte edileceğini sanıyordum. ama nihat ve halil gibi yıldızlar bile hakan şükürün yedeği olarak bekletiliyor. böyle gelmiş böyle gider. fatih terim sarı kırmızı gözlükleri çıkaramadı. yazıklar olsun... |
nobre olcaktida ATAR DI en az 2tane |
2 Sene sonra Tümör -Hakan-Ergün ün futbol hayatı bitiyor ne mantıkla bu kadrodalar.Burak niye yok Koray niye yok.Ben bu maçı zaten izleyemem.Tümör gibi birinin forma giydiği takımı izlemem.Umarın kırmızı kart filan görürde rahat rahat izlerim. |
halil ? Nuri Sahin ? Ibrahim Toraman ? Gökhan Ünal ? bunlarin hepsi nerde. bu takimle bide dünya Sampiyonu olcaz ...! |
Alıntı:
|
inanmıyorum terimin adaletine,milli takımın en kolay maçında bile hakan şükür ve ergün oynuyorsa,bu takım kabuk değiştiremeyecek demektir,bi de hala dünya 3. sü milli takım die bahsediolar tv lerde geçti o zamanlar,önümüze bakmak lazım artık |
koray ve burak eninde sonunda bu takima girecek bence.. |
Bence bu mac ergun için son mac...Ayrıca Can için de oylee...Cunku febe defansına alınan yeniler takıma girecekler bu kesın...Bu mac için bişey soylemiyorum ne de olsa malta macı...Gerçi hiçbir macı kuçumsemeye gelmez amaa...Malta be kardeşim iştee...Bundan sonrakı aday kadroyaa can cagırılırsa o zaman işler değişirrr... |
fatih terim su hakan sevdasından vaz geçmeli yerine çok kaliteli forvetler var vede ergün'nün hayla oynamasına anlam veremiom... bi de ibrahim tumoş sakatlasa mçda ne gssl olur :D |
bu takım bana hiç ümit vermedi bugün |
Dünyanın en komik forveti karikatür şabanı,koşmayı burak yürüyemeyen ergünü bu takıma alan terime allah akıl fikir versin.Tamam maltaya karşı oynuyoruzda bence şu anda türkiyenin en formde adamı burak alınmazmıydı bu kadroya,topuzdan kötümüydü yada toraman varken can kim oluyorda oynuyor,çok sevmesemde koray en zından bu kadroya çağrılamazmıydı?yani beşiktaş düşmanı olduklarını düşünmek istemiyorum ama ayıptır bu kadarı,allah bilir nihatıda ondan oynatmamıştır ilk yarı.. maça gelince oynayabilecekleri en kötü futbolu oynadılar ama ölçü olmamalıtabi bu maç,ilerki maçlarda görücez halimizi.. |
Alıntı:
|
nihat hakanın yanında banko oynamalı fatih-hakan ikilisi uyumsuz ilk yarı gördük yine hamit altıntopun yerine burak oynatılabilirdi burağın fiziği daha iyi ve sağlam basıyo tekniği de daha iyi tabiiki mehmet topuzu pek beğenmedim alamayışımıza pek üzülmedim çok top kaybediyo şu haliyle toraman oynasaydı daha iyi olurdu bundan sonraki maçlar zor olacak bence toramanı monte etmesi lazım oraya terimin ergün kötü oynamadı ama zor maçlarda nasıl olacağı soru işareti maalesef o bölgede oynayan sağlam oyuncumuz yok |
nihat girince canlandı takım,sen niye göremiyosun bunu fatih terim,aaaa hakan sevdan var di mi unutmuşum ben onu,ergünde süper oynadı saolsun yürümekten başka bi işe yaramadı |
ya merak etmeyin arkadaşlar en kötü ihtimalle gruplardan çıkamayız bu beyefendinin taraflı futbolcu seçimleri sayesinde.Bence iyi olur buda Fatih Terimin sonu olur bu ülkenin milli takımına yabancı teknik direktör yakışır.Bu işin tarafsızlığı ancak yabancı oyuncu sayesinde çözülür |
ha bu arada unutmadan zaten biz alıştık hiç bir yere gitmemeye bu ibneler sayesinde habire evde yatıyoz kücücük takımlar ulusal turnuvada oynuyolar bizimkilerde evde EVCİLİK oynuyolar.Bahaneleri hazır bir sonraki turnuva.Zaten şu dünyada turnuvalar hiç bitmez |
fatoş bu grubtan çıkmayı beceremezse antrenörlügü bıraksın rakip yok grubta bence fatoş un bu 11 i oynatması lazım. -------------------volkan-------------- m.topuz------koray-----g.zan-------orhan -------burak-------emre------tümer -----------------yıldıray---------------- ---------nihat-----------f.tekke-------- |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:10 . |