![]() |
futbolcu seçimlerinde çok hata yaptı 50 yaşındaki ergün ü aldı adam sahada ölecek diye korktum bir an adamı kendi takımında oynatmıyorlar milli takımda oynatıyorlar olcak iş mi? |
walla ilk yarıda bir eksiklik var diordum.o da nihat kahveci onun 2. yarıda başlamasının nedeni nedir anlamadım yani çok net pozisyonları dışarı attık maçın heyecanıda olabilir tabi ama çok fazla pozisyon kaçırdık.bu maçı kazandık ama ilersinde ne yapacaz.bjk den de 1 tane adammı alıorlar ya.bu fatih terim hala tarafmı tutuyor? |
yanal daha iyiydi yaa nedir bizim bu fatih terimden çektiğimiz anlamıyorum.adam genç kadro diye mavra atıyor ama kadroda genç görmek mümkün değil.hakan,ergün...adam utanmasa zaten gese takımını tutup milli takım diye millete yutturmaya calışacak.oyas yedek futbolculara bakarmısınız genç nuri şahin,ibrahim toroman,nihat kahveci,arda... adam gençleştirme derken heralde yedekleri gençleştirmeyi kastetmiş... bu adamla su avrupa kupasından elenmeden birilerinin konusması lazım yoksa çok geç olacak:mad: |
hakan sükürün yeine NOBRE OLCAKTI bu mac 6-0 biterdi en az |
valla milli takım korkuttu ilerisi için :S |
burak yılmazın oynamadığı milli takımı seyretmem bile. duyumlarım kötüydü. sen tutu ibrahim toramanın yerine, can aratı oynat. can kim ya. hayret bişe. fatih terim futbolu unutmuş. |
Ya kardeşim biz bu maçları hangi yıl için yapıyoruz 2008.2 yıl sonra oynamayacak futbolu bırakacak birçok oyuncuyla ilk onbir kurmak da ne demek.Malta maçında da mantık günü kurtarmak adınaysa birşey demem artık.Maltadan korkup Volkanı kaleye sokamıyorsan,Hakan Şükür var diye dan dun topu atıp Hakan da zayıf Mala defansında topları indirdiğinde başarılı diyorsan d,yecek hiç bişeyim yok hakikaten... |
ben bület korkmazı,hakan ünsalı ve arif erdemide oyatır diyodum ama,şaşırttı beni terim.. |
Alıntı:
|
bu takımda burak i.üzülmez ve korayım banko oynaması gerekiyor adam bjk maçlarına gelmiyor mu ne |
Türkiye`de Saat: 12:40 . |