![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #131 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Muhasebe işi İbrahim'in... Teklif götürelim bir an önce... Bursa şubesinde sorumlu müdür Melike (MeLL) Adana şubesindeki de Adanalı Melike olsun.![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| |
| | #132 | ||
| ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sloganlar süper ablam muhabese ve şube sorumluları da tamamdır bu iş olur ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
| | |
| | #133 | ||
| BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben de katılmak istiyorum Fırsattan istifade bir kaç parça pantolon,gömlek ütületirim hem![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
| | |
| | #134 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu an İbrahimle görüşme yapacağım iş konusunda... Beni kıracağını sanmıyorum. Mehlika sen "Son Ütücü"mü olmak istiyorsun?![]()
| | |
| | #135 | ||
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kırmaz ablam ![]() Mehlika'dan "son ütücü" olur mu ki ablam ![]() ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
| | |
| | #136 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İbrahimle yapmış olduğum görüşmeden olumlu yanıt aldım. Sadece maaş konusunda kendine teminat verdim.Sonuçta büyük bir şirketten transferi söz konusu... Teyzoş(Melike) şirketin Bursa ayağı olacak,ona henüz teklif götürmedim. Adanalı Melike'y2 de... Bir an önce açılışı yapalım. Nasıl bir logomuz olsun acaba?![]() Mehlika her işin üstesinden gelir,merak etme.. ![]()
| | |
| | #137 | ||
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tamamdır ablam, pazartesi açılışı yaparız ![]() Kü bizim için logo tasarımını yapar Mehlika konusunda da sen ne diyosan tamamdır ablam ![]()
| | |
| | #138 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi hayırlı olsun yahu... Kürşat da varsa tamamdır ya,süper olacak. Mehlika ben yapamam derse başka bir son ütücü buluruz. Mehlika da personelle ilgilenebilir. İnsn kaynakları falan ...![]()
| | |
| | #139 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet henüz teklif gelmedi ama bekliyorum değerlendirmeye alıcam ![]() seve seve kabul ederim böyle bi işi emin olabilirsiniz ![]() ayrıca sloganlarada bittim ![]() ![]() Kafa ütülemeyin pantolon ütüleyin Stres yok,ütü var............................... ![]() ![]() ![]() abla süpersin ya ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
| | |
| | #140 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hemen teklif ediyorum Melikeciğim,İbrahim'de kabul etti.Sizler gibi güçlü bir ekiple birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum.Çok heyecanlandım yahu,bu iş süper olacak. Rakiplerimizi birer birer havlu atmak zorunda kalacaklar.![]() Sloganları beğendiğine sevindim canım. ![]()
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |