![]() |
Muhasebe işi İbrahim'in...:D Teklif götürelim bir an önce...:D Bursa şubesinde sorumlu müdür Melike (MeLL) Adana şubesindeki de Adanalı Melike olsun.:D |
Sloganlar süper ablam :D muhabese ve şube sorumluları da tamamdır :D bu iş olur :D |
Ben de katılmak istiyorum:DFırsattan istifade bir kaç parça pantolon,gömlek ütületirim hem:D |
Şu an İbrahimle görüşme yapacağım iş konusunda...:D Beni kıracağını sanmıyorum.:D Mehlika sen "Son Ütücü"mü olmak istiyorsun?:D |
Kırmaz ablam :D:D Mehlika'dan "son ütücü" olur mu ki ablam :D:D |
İbrahimle yapmış olduğum görüşmeden olumlu yanıt aldım.:D Sadece maaş konusunda kendine teminat verdim.Sonuçta büyük bir şirketten transferi söz konusu...:D Teyzoş(Melike) şirketin Bursa ayağı olacak,ona henüz teklif götürmedim.:D Adanalı Melike'y2 de...:D Bir an önce açılışı yapalım.:D Nasıl bir logomuz olsun acaba?:D Mehlika her işin üstesinden gelir,merak etme..:D |
Tamamdır ablam, pazartesi açılışı yaparız :D:D Kü bizim için logo tasarımını yapar :D Mehlika konusunda da sen ne diyosan tamamdır ablam :D |
Hadi hayırlı olsun yahu...:D Kürşat da varsa tamamdır ya,süper olacak.:D Mehlika ben yapamam derse başka bir son ütücü buluruz.:D Mehlika da personelle ilgilenebilir.:D İnsn kaynakları falan ...:D |
evet henüz teklif gelmedi ama bekliyorum değerlendirmeye alıcam :D seve seve kabul ederim böyle bi işi emin olabilirsiniz :) ayrıca sloganlarada bittim :D:D Kafa ütülemeyin pantolon ütüleyin Stres yok,ütü var...............................:D:D:D abla süpersin ya :D |
Hemen teklif ediyorum Melikeciğim,İbrahim'de kabul etti.Sizler gibi güçlü bir ekiple birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum.Çok heyecanlandım yahu,bu iş süper olacak.:D Rakiplerimizi birer birer havlu atmak zorunda kalacaklar.:D Sloganları beğendiğine sevindim canım.:D |
Türkiye`de Saat: 11:24 . |