![]() |
cene yapmayın ütü yapın !! :D:D Bu slogan da benden :D Bu arada olay ne yaf:D |
Tamam o zaman ben şubenin işlemlerini tamamlıyayım :D Pazartesi faaliyete geçeriz :D yalnız firmanın ismi nolcak onuda ayarlamamız lazım :D |
Alıntı:
Olay aslında Meltem'in pantolon ütülemeyi becerememesinden kaynaklanmakta...:D Bu konuda yardım istedi,ben de elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım ama baktım ki forumun bir çoğu bu konuda yetersiz....:D Bizler de sizlere yardımcı olmak için bir şirket(kurs) kuruyoruz.:D |
Alıntı:
|
baş harflerimizi birleştirelim hep öyle olur ya :D |
Alıntı:
|
Ben iyi ütü yaparım , 2-3 kere denedim hepsin de kesin bir yerlerimi ve tişörtlerimi yaktım :D Ayarı tutturamadım:D Ben de bası sözcünüz olabilir slogan beste vs ne isterseniz:D Ütücülerin kralı , BesiktasForum Dünyası Kim nerde hata yaparsa gösterir dogrusunu Hepsinin marifeti birbirinden yeteneklisi Mell harci hepsi Türkiyenin efendisi :D Mell vermeyn ütünün kendisini O baksın anca gelir gider egrisini Ne anlarmıs ütüden gitsin çalışsın şirkette Ayak işlerininin hepsini MeLl e verin düşünmeden... :D:D Hepsinin ablasıı pamuk kalpli insanıı Onun adı Alpler , ütünün tek kralı Her iş gelir elinden , biraz örnek alsın Mell senden. :D Semra dır ismi , marifetli elleri Ne iş verirsen yapar güzel kız kendy :D |
Beşiktaşım seni ben degişmem hic bir şeye , müzigine uyarlıdır:D |
MEtin gözüme gözükme :D ayrıca ben ütücü deilim saf kardeşim benim muhasebeciyim :D:D ama sen gel bizim şirkete çay servislerini yaparsın marifetli insan :D çay temizlik cam silersin yemek yaparsın anlaştıkmı :D:D |
Zaten ütüyü vermeyin eline dedim baksın gider gelir egrisine dedim :D Anlamadıgın dan ütü yaptırmıyolar işde:D |
Türkiye`de Saat: 00:17 . |