![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Yazı : Padişah Dialogları sayın fatih sultan mehmet, söyler misiniz, neden istanbul? - bu kentin surlarını ne zaman görsem, toplar döktüresim, yeniçerileri surlarına akın ettiresim geliyor. bir tutku, bir aşk benim için istanbul. - ehehe yıldırımım beyazidim o küpe ne yaW ? - pardon...yavuz sultan selimle karıştırdın galiba? - alo, padişahım n'aber? - yuvarlanıp gidiyoruz (ihtilal sesleri) - harem dururken oğlancılık niye ? - sen de fena değilmişsin - fatih doğru söyle, gemileri yürütmek senin mi aklına geldi yoksa birinden mi arakladın bu fikri? - bre gafil, karşında fatih sultan mehmet han var senin ! - aynı noktadan hareket eden iki arabadan bir tanesi 80 km. hızla gider iken, diğeri ters tarafa 75. km hızla gitmekte... - tiz vurun kellesini padişahım, haremde bu kadar hatun boş yere yatar, yer, içer. bunları avrupa sosyetesine pazarlayıp hazine-i hümayun'un belini doğrultmayı düşünmediniz mi hiç? - ******** senin babandır teres ! - padişahım bişi diycem... ıv murat - buyur sadrazam efendi sor - ya şimdi padişahım...şu güzel manzaraya karşı naapılır? ıv murat - naapılırmış? - sanırsam hiçbişey..sadece bakılır değil mi devletlüm? ıv murat - sen yabancı deilsin açık konuş bre! - diyorum ki ne hoş manzara şehr-i istanbul? ıv murat - geveleme be ..koş bi ufak gel kap...kavun peynir cips mips te al hadi zındık senii..canımı çektirdi bre deyyus... - oolleeyyyy!! - padişahım aşk herşeyi affeder mi? - bilemem ama ben affetmem... - padişahım reenkarnasyona inanıyor musunuz? - hiç denemedim...sen şimdi cellada git selamımı söle becerebiliosan yarın gene gel bakalım merak ettim ben de... - kardeşlerinizin hepsini öldürttünüz...kendinizi nasıl hissediyorsunuz ? - uzanıp anlatabilir miyim ? fatih sultan mehmed'e amasraya bakarak) lala - padişahım padişahım çeşm-i cihan bu mu ola? fatih - repliğimi çalmasana lan ******** -padisahim senden buyuk allah var teoremini ispatladim bak simdi.. tersini varsayalim. c kumesinde analitik olan allah kucuk esittir padisah olsun... -??? -...fakat cauchy-riemann sartlarindan bakin simdi.. esitsizliginden z eleman degildir v(n) oldugu acikca q.e.d. diger taraftan lambda sabitini... -vurun the kelle of the zindik -padisahim ne olacak bu GALATASARYIN hali -ERGUN GÜRSOY'un tez kellesi vurula tum cambazlarin da ayaklarina 40'ar sopa sonra salin cayira... padisahim, abdesthane neredeydi acaba? -şimdi şu koridorun sonundan saga don soldan ikinci kapi. hazir gitmişken cellada da ugrayiver bi başini vursun -efendim "bu devirde kimse sultan degil hukumdar degil bezirgan degil padisah degil" sozleri icin ne gibi bir dusunceniz vardir?? -bunu yazan sibel okuyana can. -sultanım, neden padişahlık ? - baba mesleği !? vezir: padişko, bil bakalım ben kimim? padişko: rahmetli vezir. - padişahla sadrazam arasında ne fark vardır ? - başınla gövden arasındaki fark gibidir... cellat celal... tiz aydınlat kulumuzu.. - pardon siz kacinci muratsiniz ? - 5 inci... - olsun uzulmeyin.. , | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/fikralar/11708-fikra-deposu/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Fkralar - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 14-03-2008 14:06 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |