![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #161 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
devrin birinde, bir alman,bir ingiliz ve bizim temel amerikada birlikte suç islemisler ve mahkeme idam edilmelerine karar vermis. hakim bizimkilere üç seçenek sunmus( ilk önce almana) ; -asilmayi,yanarak ölmeyi mi yoksa giyotini mi tercih edersin? alman düsünmüs.yanarak ölmek aci verir, idamda can cekisirim en iyisi giyotin... kafasini sokmuslar cellat ipi cekmis tak giyotin almanin kafasina gelince durmus... halktan sesler yükselmeye baslamis, hakim; -bu allahin sevgili kuluymus bunu serbest birakin. serbest birakmislar almani. sira ingilize gelmis ingilize de ayni secenekler sunulmus.ingilizde düsünmüs... himm yanarak ölmek aci verir, idamda kötü, en iyisi giyotin... kafasini sokmuslar cellat ipi cekmis giyotin inmis inmis ingilizin kafasinin üstünde durmus yine... halktan sesler yükselmeye baslamis yine. hakim; -bu da allahin sevgili kuluymus bunu da serbest birakin. ingilizide serbest birakmislar,sira temele gelmis.. hakim yine ayni soruyu sormus. -yanarak ölmek mi?,idam mi? giyotin mi? temel düsünmüs ve cevap vermis, -yanarak ölmek aci verir,giyotininiz de bozuk zaten en iyisi asin beni.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #162 | ||
Bir gün Temel bir tiyatroya gitmiş. Tam oyun başlarken çok sıkışmış ve görevliye tuvaletin yerini sormuş. Görevli de - Düz git daha sonra karşına iki kapı çıkacak sakın soldakine girme demiş. Temel de görevlinin söylediklerini yaptıktan sonra tuvalete bakmış ki açıklık bir alan. Herhalde modern tuvalettir bu diye hacetini gidermiş. Daha sonra yine salona gitmiş kendi yerine oturmuş. Hiç kimseden çıt çıkmıyor. Yanındaki adama sormuş Temel - Oyun başladı mı diye. Yanındaki adamsa: - Valla biz de pek bilmiyoruz bi adam geldi sahneye kakasını yapıp gitti demiş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #163 | ||
"Babam öldü!" demiş, Temel.. İyas sormuş "Neden öldü" "Apartmanın sekizinci katının balkonundan düştü!" "Eyvah parçalandı mı?" "Yok, girişteki bakkalın tentesine düşünce oradan havalanıp karşı apartmana yöneldi." "Apartmana mı carptı, nasıl öldü?" Temel, "Yok, karşı apartmanın balkonunda çamaşırlar asılı idi. Çamaşır ipine vurup fabrikanın bahçesine düştü. İlyas, "Orada mı öldü?" "Yok, fabrika çelik yay fabrikası, bahçedeki yayların üzerine düşüp havalandı yeniden..." İlyas,"Peki sonra?" Temel sinirlenir, "Sonrası ne? Baktık ki yere inmiyor, biz de vurduk onu!" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #164 | ||
Temel bi gün kahveye girmiş. Üstü başı yırtıkmış. N'oldu diye sormuşlar. Temel : -Kaynanamı gömdük. Kahvedekiler: -Iyi de bu halin ne? -Biraz direndi de. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #165 | ||
Cemal Temel'e eşek demiş. Temel sormuş:- Arkadaşın olduğum içun mi eşeğum, eşek olduğum içun mi arkadaşinum? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #166 | ||
Feminist kongresinde Amerikalı kadın söz alır: "Ben çok iyi bir şirketin genel müdürüyüm, bir gün alışveriş yapmaktan bıktım ve kocama dedim ki; 'Bundan sonra alışverişi sen yapmalısın.' Birinci gün yapmadı, ikinci gün yapmadı, üçüncü gün yaptı..." İngiliz kadın kürsüye gelir: "Ben uluslararası bir şirkette üst düzey yöneticiyim. Bir gün kocama dedim ki; 'Bulaşık işlerine artık sen bakmalısın.' Birinci gün yapmadı, ikinci gün yapmadı, üçüncü gün baktım yaptı..." Fadime çıkar kürsüye: "Ben de bir gün kocama dedim ki, 'Ben bu çamaşır işinden bıktım. Bundan sonra çamaşırları sen yıka.' Birinci gün görmedim, ikinci gün görmedim, üçüncü gün şişlik inmeye, gözüm yavaş yavaş görmeye başladı." | ||
![]() | ![]() |
![]() | #167 | ||
Temel anlatıyormuş: - Güneş iyidir, ay onun iki misli iyidir. - Neden öyle? - Ay bize gece ışığa ihtiyacımız olduğu zaman ışık vereyi, çüneş ise gündüz ışığa ihtiyacımız olmaduği zaman vereyi... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #168 | ||
Birbirlerini cok seven Temel ile Fadime birgun cay bahcesinde oturuyorlarmis.Temel demiski Fadime'ye: Fadime i love you. Fadime de:i love you too Temel. Bunun uzerine cok iyi ingilizcesi oldugunu dusunen Temel de demiski:i love you three. (tabi anlayana) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #169 | ||
İri yarı bir adam kahveye girmiş. - Hasan cimdur? - Penum, demiş adamın biri. Adam bu adamı bir güzel pataklamiş ve yüzünü gözünü kan içinde bırakmış. Sonrada çekip gitmiş. Adam gittikten sonra dayak yiyen adam başlamış gülmeye. Kahvedekiler şaşırmış ve hemen sormuşlar: - Ya o kadar dayak yedin, yüzün gözün kan içinde. Ne diye durmuş gülüyorsun şimdi. - Penum adim Hasan teğul Temel, nasıl kandurdum o enayi adamı ama.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #170 | ||
Temel ölümcül bir hastalığa yakalanmış. Karısı Fadimeye sorar "Fadime, ben ölünce yeniden evlenecekmisin?" Fadime de Temel üzülmesin diye evet cevabını verir. Bunun üzerine Temel; "Onu benim kadar sevecekmisin?" "Evet." "Onu eve alacakmısın?" "Evet." "Ona güzel yemekler yapacakmısın?" "Evet Temel'im." "Ona sarımsaklı yoğurtlu mantı da yapacakmısın ? " "O SEVMEZ Kİ." | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |