![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #281 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ya bırak o köstebeği..... seni de almış kendi tarafına......... satın şirketi satın. bizi bölmek ayırmak isteyenler var KANMAYIN SÜMÜK AŞ KANMAYIN!!!!!!! | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #282 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #283 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() O parayı yüksek faiz alabileceğimiz bir yurtdışı firmasıyla görüşme yapmak için yanımda götürdüm şirket adına açılmış bir hesaba yatırıp elde ettiğimiz kazancı Türk Losev ve Türk Eğitim Vakfına bir bağış yapmayı düşünmüştüm ama bunun da bir değeri kalmadı artık... Ortaklarımın bile güvenini kazanamamışsan neye yarar bu dünya .... ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #285 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | köyün delisi çalışırsan sana da pay veririz arkadaşım ama öyle beleşten olmaz ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #286 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() O zaman sen bana güvenmiyorsun ki ortaya böyle haberlerle çıkıyorsun . ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #287 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İstediğin kıvamı tutturabilir mi,bilemem ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #288 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet arkadaşlar Sümük A.Ş.'de bayağı bir ilerleme kaydetmişiz. Maşallah maşallah.. Bende hala balgam üzerinde çalışmalar yapıyorum. (Sümüğün ağızdan çıkan versiyonu yeşil ve dolgun olanı makbüldür.)
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #290 | |||
![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |