![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #221 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Burcuyla ben karşı karşıya geldiğimizde ya çay demleniyor ye yemek pişiyor abla hayır olsun ...senin yemek kitabında patatesler yağda kavurulur salça ve su eklenir Burcu Kaşif'i tenhada sıkıştırana kadar orta ateşte pişirilir yazmıyordur heralde dimi ![]() | |||
| | |
| |
| | #222 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Tarafını bil Canımı ye ![]() Tariflerde et kullanmıyorum,vejeteryan beslenme ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #223 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
yok abla o kaşınıyo... ona göstercem ben! bu arada konuyu dağıtmakta üzerinize yok he... sümük konusu nerelere geldi ![]() ![]() | |||
| | |
| | #224 | |||
bende öyle olmak isterdim ama köstebek dedi bana abla ![]() süper abla valla ..yemekte et varsa kavga çıkartırım ben ...bu arada...bu Burcu varya abla ..hiç bilmiyo yemek yapmasını ...öğrensin yazda tarifleri ...yazık evlenecek çağa gelmiş![]() | |||
| | |
| | #225 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
| | |
| | #227 | |||
..kusura bakmayın![]() | |||
| | |
| | #228 | |||
![]() Neden Burcu yemek yapmasını öğrenecekmiş ki ? Kocası yapacak onun Ben kardeşimin elini sıcak sudan soğuk suya sokturur muyum be ![]()
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |