![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #291 | ||
Guest
| | ||
![]() |
|
![]() | #292 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Balgam : yolda yürürken, sigarandan son bi fırt çekip atarsın, ardından derin bir nefes alıp taktire sayan bir öksürük patlatırsın. O da ne! Agzının tam orta yerine pinpon topu büyüklügünde bir plazma yerlesmiştir. Atsan atılmaz, satsan satılmaz, yutamazsın, ööle gidersin bayiye, abülülüp blup selpulp dersin anlamaz, selpağı gösterirsin, alırsın, bi tane cıkarıp, plazmayı yerleştirirsin içine, sonra o ürettiğin esere son birkez bakıp bi çöpe atarsın onu. Tarifi bile harikaa değilmi arkadaşlar ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #293 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | siz bakalım bana güveniyormusunuz dedim ortaklıkda güven çok önemlidir ... sen direkt benim böyle bir hıyanetliğe girebileceğimi düşündüm ablam.. Ki seni korumak için o kadar çabalamış bir kardeşine... Benim sana güvenim olmasa kasayı teslim etmezdim ablacım....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #294 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sen ne yaptın kardeşim olağanüstü bir tarif olağanüstü bir açıklama ... Yarıldım ben ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #295 | |||
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #296 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() sen kusmuğuda güzel tarif edersin ![]() | |||
![]() |
![]() | #297 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #298 | ||
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla kusmuk için herhangi bir çalışma başlatmadık. Önce bilimadamları çalışma yapmalı tabiki bunun için.. Sağlıksal açıdan ne kadar faydalı, yararlı bilinmez ve en önemlisi bizler için kar payı nedir, getirisi, götürüsü nedir, bu işin altından çıkabilirmiyiz araştırmak lazım ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #299 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #300 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() | |||