![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #1 | ||
|    Yavru Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008  Yaş: 26  
				 Tecrübe Puanı: 31   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |    
 Hepsi de birbirinden iddiali 3 genetik uzmanı, yeni buluşlarını karşılaştırıyorlar. Hayvanlar konusunda uzman olan birincisi anlatıyor.       "İnek ve tavuk genlerinden harikulade yeni bir hayvan meydana getirdim. Hem süt veriyor, hem yumurtluyor. Eti kırmızı et tadında ama beyaz et kadar faydalı. Bence bu yüzyılın buluşu. İnsanlara istedikleri kadar sağlıklı et, süt, yumurta yedireceğim." Böcek genetiği uzmanı çalışmasını açıklıyor. "Arı ile b..k böceği genlerini birleştirdim. Yeni türümüz, pisliklerden bal yapıyor. Hem bol miktarda, hem de inanılmaz kaliteli bal imkanına kavuşmuş bulunuyoruz. İnsanlık için çok faydalı bir gelişme sağladım." Genel genetikçi Dr. Temel iki meslekdaşına bakıyor. "Valla ben de karpuzla, karafatma genlerini birleştirdim. Karpuzu kesiyorsun, bütün çekirdekler yürüye yürüye gidiyor."  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #2 | ||
|    BeŞiKtAşKımM..  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 52   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Bizlerle paylaştığın için teşekkürler Ahmetciğim..Laz aklı mı diyelim..     +rep![]() 
				__________________   Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:)  |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 57    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     tesekkürler ahmet kardeşim       ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
|    Beş-U-ktaş  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006  
				 Tecrübe Puanı: 23    ![]()  |     No comment       |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
|    Eye For An Eye  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006  
				 Tecrübe Puanı: 41    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     saol        ...güzel... |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
|    Adanalı Melike  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 27    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     tşkler
				__________________      |  ||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
|    ah mine'l-aşk  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 44    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     güzeldi Ahmetcim, teşekkürler     ![]() 
				__________________   ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır..  |  ||
|   |        |  
|    |  #10 | ||
|    ÇUKUROVA KARTALI  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 63    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ahahahaha           teşekkürler +rep de benden![]()  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |