![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Yavru Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adamın biri otobüs bileti almak için yazıhneye yaklaşır ve: -Bana bir bilet der.Görevli sert bir tavırla kafasını kaldırmadan: -Sıraya gir der.Adam etrafına bakar kimseler yok tekrar: -Bana bir bilet der.Görevli tekrar: -Sıraya gir dedik ya kardeşim der.Adam yine etrafına bakar kimsecikler yok: -Tekrar bir bilet der.Görevli: -Sıraya girsene der.Adam bunun üzerine dayanamaz görevliye bir yumruk vurur.Görevli yerinden fırlar: -Kim vurdu lan ? Adam da etrafına bakarak: -Bu kalabalıkta nerden bileyim kim vurdu. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler A.Erkan...öldüm gülmekten..: ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" Konu Karetta2002 tarafından (28-02-2009 Saat 19:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzeldi
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #4 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saol.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | teşekklr ![]()
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
| | |
| | #7 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() +repValla Tuba,sürekli anne fıkra anlatsana deyip duruyordu...Ben de ona git internetten kendin bul demiştim. Vakti olsa daha fazla fıkra okuyup ekleyecek ama yine gitti oğlum okuluna,nasip olursa haftasonu gelecek,devamı haftaya olur herhalde...![]() ![]() ![]() Onun adına ben teşekkür ediyorum yorumlar için... ![]() :P
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tesekkürler ahmet erkan kardeşim ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
| çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürler ahmet ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |