|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|  | 
|  22-01-2009, 19:51 | #1 | |||
| Dişi Kartal  Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55 
				 Tecrübe Puanı: 70             | Alıntı: 

__________________  | |||
|   |   | 
|  22-01-2009, 20:00 | #2 | |||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ  Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51 
				 Tecrübe Puanı: 30          | Alıntı: 
   google denen bir şey var ablacığım ya  araştırmacı yanım var çok şükür  üşüdüysen sende üstüne google earth    hem biz bu kargaşanın nedeni ve suçluyu bulup kamuoyuna açıkladık bir numara işte sayın ramazan bey     değilmi semra kardeşim etrafa şirin gözüküp aleyhimize kampanya başlatıyor işte    
				__________________  medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | |||
|   |   | 
|  22-01-2009, 20:12 | #3 | |||
				 Tecrübe Puanı: 70             | Alıntı: 
 Her insan suçu sabit olana kadar masumdur(suçsuzdur)  Sıkışınca ablanı çağırıyorsun dedin Ramazan'a ama sen de destek için hep Sema'ya sesleniyorsun.  Semra evet demese senin sözerinin bir hükmü yok mu ?  Yoksa kimse seni takmıyor mu ?  Bu arada google'dan haberim var çok şükür...  Ama bu fıkralar hangi sitelerde onu bilmek istedim yoksa bilmesem daha mı iyi acaba ya...  Pek hayra alamet değil gibi...  
				__________________  | |||
|   |   | 
|  23-01-2009, 09:43 | #4 | |||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı  Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41 
				 Tecrübe Puanı: 34           | Alıntı: 
  | |||
|   |   | 
|  23-01-2009, 10:58 | #5 | ||
				 Tecrübe Puanı: 70             | Her daim...  Senin gibi mübarek bir insanı karalamaya çalışan Erkan'ı kınıyorum.    
				__________________  | ||
|   |   | 
|  23-01-2009, 09:41 | #6 | |||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı  Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41 
				 Tecrübe Puanı: 34           | Alıntı: 
   ..Erkan abinin Araştırmacı yanı bu işte  Yetmeeezz..Erkan abi sana bir sır vereyim..Ben Ergenekonunda 1 numarasıyım ulan  Beni deşifre edemediler daha  ayrıca google ört iğrenç bi espri olmuş   | |||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |