![]() |
Hitler'in şefkati. Bir gün 1 ingiliz 1 amerikalı 1 yahudi olmak üzere 3 adet casusu yakalayıp hitlerin karşısına çıkartmışlar. Hitler : Normalde üçünüzüde kurşuna dizdirmem gerekir fakat nedense bu gün şefkat doluyum.Bu yüzden sizlere birer soru soracağım.Bilenler kurtulur. İngilize sorar. Sizin Titanik geminiz kaç yılında battı ? İngiliz cevap verir : 1941 (attım) Hitler: Doğru.Bunu serbest bırakın. Amerikalıya sorar. O kazada kaç kişi öldü Amerikalı cevap verir : 1050 (attım) Hitler: Doğru.Bunuda serbest bırakın. Yahudiye döner ve sorar. Hitler: Say ulan isimlerini |
:D:D:Deeee hitler bu |
Kolpa basının yanlış tanıttığı büyük bir lider |
:D:D:D keşke gerçek olduuna tamamen inanablsem su katliamın.. |
?????? |
senn nie ziyaretci defterin yok be:D |
Ya dedim modlara :D Bi sorun yok diyolar biz görüyo ziyaretçi defterini diyolar ama yok :D |
bi sorun var ben gremiom çnkü:D ayrıca hitler konusunda almanların yanındayım:D ve çok byk süpheler var çounn alman olduuyla ilgili ama burası konuşcak yer değil o yzden sordum ziyaretci defterini ama yok:eek: |
dur bi daha diyim modlara :D |
Ehahahah güzelmiş sağol. :)))))) Hitler aslında iyi yapmış, milyonlarca gereksiz yahudiyi katletmiş. Offff keşke hepsini yok etseydi neyse. Bende hep şeyin hayalini kuruyorum ya, şöyle devletin başına gelsem, hemen saniyesinde şu bebek katilleri ve yobazların ya kellesini uçurtur ya gaz odalarına atar veya birşeyler yaparım. Canlı işkence tv kurar herkese izletirim. ;D niahjahahaha. Hitlerin yahudiye soru sorma şekli süper ya. Cevap şansı yok tarzı sorular süperdir her zaman hahaha. Neyse, Sieg Heillllllllllll Brothers \m/ |
Türkiye`de Saat: 21:18 . |