![]() |
alinin ödevi aliye öğretmen ödev vermiş. aliye 5 cümle yazacaksın demiş. ali babasına gitmiş: -babacığım bana bir cümle söyler misin? demiş.babası da o sırada maç izliy ormuş.birden: - gooooooooolll diye bağırmış.ali defterine yazmış.sonra annesine gitmiş.annesinin sana yağı kaybolmuş: - sana sana sana demiş. ali defterine yazmış.abisine gitmiş.abisi tarzan filmi izliyormuş: -ben tarzan demiş.ali defterine yazmış.ablasına gitmiş.ablası telefonda sevgilisiyle konuşuyomuş: -bu gün olmaz şekerim yaarıın demiş.ali defterine yazmış.kardeşine gitmiş.kardeşinin oyuncak robotunun pili bitmiş: -pilibitti pilibitti bozuldu demiş.eretesi gün aliyi öğretmen tahtaya kaldırmış. ali: -gooooooooooooll diye bağırmış.öğretmen: -bana mı dedin sen onu???????? demiş.ali: -sana sana sana demiş.öğretmen: -sen kendini ne zannediyosun? demiş.ali: -ben tarzan demiş.öğretmen: -seni disipline vereyim mi? demiş.ali: -bu gün olmaz şekerim yaarıın demiş.öğretmen düşüp bayılmış.ali: -PİLİBİTTİ PİLİBİTTİ BOZULDu!!!!!.... DEMİŞ. |
:D:D:D teşk. süper :D |
Türkiye`de Saat: 12:12 . |