![]() |
Meryem ana... Temel askerde paraşüt eğitimi alır.Günden güne özel bi odada paraşüt eğitimi almaktadır.Gün gelir ve uçaktan atlama tatbikatı yapılacaktır. Komutanları Temel'e ve arkadaşlarına paraşütün nasıl açılacağını şöyle anlatmış: - 1. ipi çekin paraşüt açılmassa 2.ipi çekin ondada paraşüt açılmassa 3. ipi çekin on dada paraşüt açılmassa Meryem Ana'ya dua edin demiş. Herkes sırayla paraşütten atlamış ve sıra Temel'e gelmiş temel de "bismillah" deyip atlamış. Sırayla ipleri çekmeye başlamış 2 tanesini çekince açılmamış son şans olarak 3.ipi çekmiş ondada paraşüt açılmayınca komutanı yanından paraşütle geçerken ona - uyyy komitanum hau karinun adi ney du ??. |
Yıldırım... Bir gün savcı, morga gelen cesetlere bakmış. Birinci ceset sırıtıyormuş, -Niye bu sırıtıyor? diye sormuş. Ordakiler de: -Lotoda 6 bildi sevinirken kalpten gitti, demişler. İkinciyi açmışlar o da sırıtıyomuş, -Niye bu da sırıtıyor? diye sormuş savcı. Ordakiler de: -30 yıl sonra 1 trilyonluk iddiayı kazandı, sırıtırken gitti!, demişler. Sıra Temel'in cesedine gelmiş, açmışlar kömür gibi sırıtan bir ceset çıkmış. Savcı sormuş: -Bu niye böyle diye.. Ordakiler de: -Aslında onu yıldırım çarpmış ama o fotoğraf çekiliyor sanmış, poz vermiş. |
Bilmece... Temel Dursun'a sorar: -Ula Temel cebimde kaç elma var bilirsen ikisinide sana vereceğum. Dursun da cevap verir: -Üç |
Kim... Temel Paris'te bir otelde kalır. Barmenin biri, değişik şivesi nedeniyle Temel'i pek bir sever ve ona bir soru sorar: - Mösyö, babamın bir oğlu var, ama benim kardeşim değil. Bu kimdir? Temel düşünür, taşınır, dener, bulamaz. - Pilemedum, kimdur? der. barmen yanıtlar: - Ben mösyö, ben! Bu cevap Temel'in pek hoşuna gider, aynı soruyu o da köy kahvesinde sorar, kimse bilemez. Temel'e sorarlar: - Pilemeduk kimdur? - Paris'te kaldiğum otelin parmenudur! |
Ne yemiş... Temel, Cemal´e sorar: -Bu cün ögleye cok güzel bir sey yedum, pil pakalum nedur? -Ola ne pileyum? -Pi golayluk edeyrüm sagaa... Yedugum sey "P" ile baslayiii... -pilav... -Yok... -Pirasa... -Yok... -Pasturma... -Yok... -E.. Pilemedum, sen söyle... -Pamya!.. |
700 gr... Temel bir gün almanyaya gitmiş..şaşkın şaşkın gezerken bir almanın yanından geçerken yere tükürmüş Alman sinirli şekilde bizim burda yere tükürenin ağzına 100gr sıçılır demiş ve temelın ağzına 100gr sıçmış neyse temel TÜRKİYE ye geri dönmüş neyse ki... alman vatandaşı orda görmüş.. birde bakmış ki... yere tükürdüğünü görmüş hemen yanına koşmuş ve hemen demiş ki bizim burda yere tükürenin ağzına 500gr sıçulur demiş ve pantolonu çıkarmış *ötünü almanın ağzına dayamış Temel kendini zorluyormuş ama bi.. türlü sıcamamış tabi almanın canısıkılınca temelın daşaklarıyla oynamaya başlamış vebir süre sonra temel bi.. sıçmış700gr ve alman hemen tepki göstermiş ...200gr fazla sıçtın demiş TEMEL:eeeee.. demiş tartının ayarlarıyla oynarsan böyle olur demiş |
urolog... Temel urologa gitmis. Temel "Doktor bey idrarimi yaparken agrilarim var" Doktor "yaniyormu peki?" Temel "Henüz yakmayi denemedim" |
Münibüscü... Temel birgün durakta münibüs bekliyormuş, uzun bir zaman dan sonra münibis gelir, bu arada münibüs aşırı derecede kalabalıktır.Temel baş parmağını kaldırır durmasını emreder, söför de tüm parmaklarını sallamaya başlar.. Temel kızıp baş parmağını iki parmagının arrasına sokar münibüs cü iner. ___Neden böyle terbiyesizce hareket yapıyorsun.... ___Temel de; Sen neden aval aval parmak larını sallıysun. Ben sana kalabalık yer yok dedim.. Ha uşak bende, sana beni araya sıkıştır dedim... |
İmam... Köyün imamı Dursun öğle namazını kıldırken birden yellenir. Bütün köylü bunu duyunca Dursun bu olayı kendine yediremez, köyden ayrılma kararı alır ve köyden ayrılır. Aradan 15 sene geçer, köyünü özler ve geri döner. Köyün girişinde 18 yaşlarındaki Temel'le karşılaşır: Dursun Temel'e "Sen kimlerdensin?" der, Temel cevaplar. İmam "Peki kaç yaşındasın?" diye sorar bu kez. Temel cevap verir: "Valla pek emin değilim ama imam yellendiğinde 3 yaşındaymışım" |
Şampuan... Temel duş almaya girer, şampuanı saçlarına boşaltıp ovalamaya başlar. Sırtını keslemeye gelen annesi sorar : - Oğlum kafanı ıslatmayacak mısın??.. Temel cevap verir : - Yok anne bu şampuan kuru saçlar içinmiş... |
Türkiye`de Saat: 18:23 . |