![]() |
Keduuum... Soguk bir kis gününde temel kedisini almis yikamaya nehire giderken adamin biri sorar;ula temel nereye gideysun temelde nehire ha bu kediyi yikamaya gideyum adam sasirir yapma temel etme kedi ölür,ula karisma der temel o benim kedim hic bir sey olmaz aradan bir kac saat gecer adam temeli tekrar görür ama temel aglamaktadir ula temel ne oldi keduuuuuuuuuum keduuuum der aglar temel adam kizarak ula salak ben sana demedum mi?bu sogukta kedi ölür diye temel ise gayet masum bir tavirla ula aptal kediyi güzelce yikadim bir sey olamdida kurusun diye sıkarken öldi;)) |
Vampir2... ingiliz, alman, fransız ve temel vampir vampir bara girmişler. İngiliz vampir bara yaklaşmış - bana bir double ab rh (+) kan demiş. barmen vermiş ingiliz gitmiş masaya oturmuş. bu sefer alman vampir yaklaşmış bara barmene - bana bir 0 rh (-) açık kan demiş. barmen hemen hazırlamış. alman da ingilizin yanındaki masaya geçmiş. peşine fransız yaklaşmış bara ve barmene - bana bir double b rh (+) kan lütfen demiş. barmen onunkini de verdikten sonra temel yanaşmış bara ve barmene - bana bir büyük bardak sıcak su lütfen demiş. barmen şaşırmış haliyle. temel'e - pardon birşey sormak istiyorum. temel de - sor demiş. - herkes kan isterken sen neden sıcak su istiyorsun demiş. temel hiç istifini bozmadan cebinden bir orkid çıkarıp - konuşma lan ben sallama içmeyi severim demiş. |
züper bişi helal olsun :D |
iyilik yap denize at... Temel ile Dursun sahil kenarında yürüyolarrmış. Birden denizden imdat sesleri duyulmaya başlamış, birde bakmışlar adamın biri boğuluyo. Hemen denize atlayıp kurtarmışlar ve kenara getirmişler. Temel sonra birden adamı tutup tekrar denize atmış. Dursun şaşırıp sormuş; "Uy ne yaptın da?.." Temel de cevap vermiş; "Eee dedemin lafidur iyilik yap denize at..." |
Öbür dünya... Temel ile Dursun öbür dünya'yı çok merak ediyorlarmış. Sonunda anlaşmışlar, kim erken ölürse o değerine telefon açıp öbür dünyayı tarif edecekmiş. Fıkra bu ya en sonunda Dursun ölüyor. 2 gün sonra Temel'in telefonu çalıyor. Arayan Dursun. Biraz hoş beşten sonra Dursun şöyle der; - Ula Temel sana pi iyi pi da çötü haberum vardur? - Ula Dursun adami çatlatma önce iyi olani soyle. - İyi haber burda bu hafta Trabzonspor-Fenerbahçe maçı var. Kötü haber ise Trabzonspor'un ilk onbirinde sen de varsın... |
eskden temel farmıydı yha :D onun zamanında buyumek ısterdum daa :D |
temel'in fıkralarını çok seviyorum.çok tşk ediyorum:D |
Biletimi yırttı... Temel, oğlu Hasanı ödüllendirmek için para vermiş ve sinemaya göndermiş. Hasan gişeden biletini almış ve salona girmiş ancak biraz sonra aglayarak dişarı çıkmış. Gişedeki kız Hasan in yanına gidip ne olduğunu sorunca Hasan da : -Kapidaki amica piletumi yirttu... |
Murat 124 Bir gün Temel dandik arabası ile yolda kalmış. Dursun Ferrari'siyle gelmiş ve Temel'in arabasını çekmeye başlamış. Biraz sonra yanlarından hızla bir Mercedes geçmiş. Dursun: -"Ula sen misun benu geçen?!" demiş ve yüklenmiş gaza. Radar kontrolü yapan polis, amirine şöyle demiş: -"Efendim bir Ferrari ile Mercedes yarışıyor. Arkadan da onları geçmek isteyen bir Murat-124 geliyor!" |
Maymun... Bilim adamları bir gün uzayda üreme olup olmadığını öğrenmek için bir deney yapmaya karar verirler.Bu deney için de bir Alman bir İngiliz ve birde Türk seçmişler.Türk olarak ta temel seçilmiş.Bunlara birertane dişi maymun verilerek uzaya roketlemişler.Bir hafta sonra Alman döner,uzay aracının kapısı açılır ve alman iner,arkasından dişimaymun ve onun arkasındanda birkaçtane yarı insan yarı maymun yavru iner.Ondan bir hafta sonrada İngiliz aynı şekilde döner.Fakat bizim temel bir ay olur yok ikiay olur yok.Bir yıl olur, ikiyıl olur üç dört beş ve sonunda Temel'den bir sinyal ''celeyrum''.Uzay aracının kapısı açılir, önce Temel iner ardından maymun sürünerek iner ve onun arkasındanda yalnızca birtane yarı insan yarı maymun bir yavru iner.Oradakiler Temel'in bir araç dolusu getireceğini beklerken yalnızca birtane görünce başlarlar Temel'e allah belanı versin,hayvan herif,itolu it ne bu hani yavrular deyince Temel dayanamayıp Has******in lan ibneler siz onu bana ERKEK maymun vermeden önce düşünseydiniz der. |
Türkiye`de Saat: 15:34 . |