![]() |
Bakmak ve Görmek Arasındaki Fark Karı-koca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar. Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar. Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır. Adam uyku sersemidir güzel bir rüyadan uyandırıldığı icin de biraz kızgındır "Ne oldu? Ne istiyorsun?" diye sorar. "Yukarıya bak ve bana ne gördügünü söyle. " Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir: "Bunun için mi uyandırdın beni?. Baktım işte. Bir sürü yıldız görüyorum, ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız." Karısı tekrar sorar: "Peki, bu sana neyi gösteriyor?" Artik iyice uykusu kaçan adam biraz düsünür ve cevap verir: "Teolojik olarak Tanrının kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum. Felsefi olarak, evrenin sonsuzluğunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum. Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum. Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu, Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını görüyorum. Niye sordun bunu bana? Sana neyi gösteriyor?" "Çadırımızı çalmışlar...'' |
Uyku başında bunları saymış valla helal olsun adama... :D:D ama tersi dönmüş adamın :D:D |
küs falan değilim bak bu güzeldi... |
hehehe bu iiydi:D:D |
idare eder kardeş. |
heheh :):):) |
muhahahahahaha |
baba harıkasın tşk ederim paylaşım için |
off :D:D |
Meşhur bu karı-koca diyalogları (: |
Off,off,uyku sersemi olmasa ne açıklamalar yapardı kim bilir? :D |
guselmıs :D:D |
http://img137.imageshack.us/img137/5...benanntcv9.jpg Eğer yukarıdaki görüntülere bilgisayarınızın hemen önünden bakarsanız, kızgın yüzün solda, sakin yüzün sağda olduğunu görüyorsunuz... Ancak, 2-3 metre uzaklaşıp baktığınız zaman tam tersini görüyorsunuz... Bu illuzyon, Glasgow Üniversitesi'nden Phillippe G. Schyns ve Aude Oliva tarafından yaratılmış. Her gördüğümüz, her zaman gerçek olmayabiliyor… Hayatı yaşamanın iki yolu vardır: Biri hiç bir şeyin mucize olmadığını düşünmek,diğeri ise HERŞEYİN mucize olduğunu düşünmektir. Albert Einstein |
zuhahahahha :D paylaşım için saol |
çok iidi yaa..:D:D |
:):):):):):):):):):):) |
Türkiye`de Saat: 02:19 . |