![]() |
muslumanlar ve ermenı > Erzurumlular kurban kesiyorlar, bunu gören ermeninin > biri arkadaşına; > - Ben de kurban kesmek istiyorum, der. > - Olur mu saçmalama. Sen müslüman değilsin, kurbanı > niye keseceksin ki? > diye karşı çıkar arkadaşı. > Tabi ermeni kararlı, gidip bir inek satın alır ve > eline bıçağı alıp > ineğin başına gelir. Elindeki bıçakla ineği ve kendini > kan revan içinde > bırakır ama bir türlü ineğin canı çıkmaz. Bunun > üzerine ermeninin arkadaşı yanına > gelip; > - Ya bu kadar işkence çekeceğine git şu karşıdaki > müslüman kahvesine > bir tanesinden rica et gelip kessin, der. > Ermeni elinde bıçak üstü başı kan içinde kahveye > girer. > - Bir müslüman arıyorum, der. > Kahve halkından biri korkudan "Ca..ca..camiye > gittiler, burada müslüman > yok"der. > Adam camiye gelir ve içeri girip, " Müslümanlar > buradaymış, öyle mi?" der. > Cemaatte çıt yok. Sonunda dayanamayıp arkası dönük > olan hocayı > gösterirler. > Ermeni hocanın karşısına dikilir; "Burada tek müslüman > sensin heralde". > Hoca > kanlı bıçağa bakar ve "Çim? Ben?... Bene müslüman > diyenin celmişini > ceşmişini...." |
:D:D:D:D:D:D:D korkkaklar |
komikmiş.. :D |
supermıs saol :) |
Güler misin ağlar mısn durumu:) |
hoce dinden çıkmıştır herhalde:D:D |
:):D:):D |
:(:( |
komikk:) |
hehe :) |
:):) |
erzurumluların meşhuuuurrrr bir lafı wardı ama burda sölenmez şimdi +18:D:D:D paylaşım için teşekkür |
:S :S |
puhahaa |
Bu hakketen komikmiş ... |
:D:D:D:D |
zuhahha :D:D süpermiş ya |
acayip güldüm vallahi yaaa |
Vay be hoca,yazıklar olsun... |
çok komik ama komik olarak bakarsan tabi. |
:D:D |
hocaya bak hocaya:D |
:) idare eder:D |
:D:D |
sonu farklı aslında bu fıkranın :) lan 2 rekat namaz kıldırdık diye musluman mı olduk demiş olcak :) |
emeğine sağlık... |
güldürürken düşündürüyor:D |
hoşuma gitti.. |
önce bunu kısaltım birileri bana yolluyor sonra foruma konu oluyor:Dkim bunu yapan itiraf etsin:D:D |
hiç hoşuma gitmedii |
bizim oralarda böylelerine bizim köyün imamı derler.. |
:) :) Güldümmm |
Alıntı:
Bunu bi papaza uyarlasaydık gülerdim.. |
yorumsuz.. ynede emeqe saygı.' |
Türkiye`de Saat: 01:04 . |