![]() |
Amerikada 2005 yılının Odullu fıkrası Amerika'da adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra aracının yan camına birisinin tıkladığını görür ve camı açar. -Ne var acaba? -Teröristler Bush'u yakaladılar eğer 1 milyar dolar verilmezse, üstüne benzin döküp yakacaklarmış. -Haa şimdi anladım bu trafiği... -Ya işte onun için, herkesten biraz yardım topluyoruz -İnsanlar ne kadar veriyor ortalama olarak? -Valla yaklaşık 5'er litre......http://www.tekno-logic.net/modules/F...n_thumbsup.gif |
muhahahahha... :D |
harika ya 10 litre de benden |
zuhaha biliodum bunu süper..saol kardeşim.. |
abi deponun hepsini boşalta bilirsiniz feda olsun buştoğlu buşta |
dfjyugıuhbuıvgv ugıvb |
amerika tarihinin en şapşal başkanı bu adamdır. :) |
eheh guzelmis amerika tarihinin en salak baskani bush. |
duymuştum bunu çok süper saol |
hehe rezil adam bush :) saol güzeldi |
hehe cok komik saol kardesim.. alin bendende 20 litre iyi ates tutsun :D |
ulan busht ulan busht ne maskara herif yaa :D |
hahahahhahaha harbi çok komik ya bizde versek bir kaç litre :) |
Günahımı Vermem :D |
o ite bı damla benzin bile vermem gebertsinler |
Muhahaha Hariakaa |
çok güzel ve güldüm buna ya |
Muahahaha bak bu cok güzel |
kardesim biz bööle elalemin baskanina deli aptal filan diyoruz, adam illuminati ve skulls and bones cemiyetlerinin ve evangelist tarikatinin basinda BOP projesini bizim daha akilli sandigimiz liderlerimize dayatiyor, deli meli, netcede olan bizim gibi ortadogu ulklerini bolup yonetiyor mu bu aptal dedigimiz adamlar? netcede bush b,ir s,imge, amerikanin menfaatlerinde gram bir spma yok, dunyaya barisi getireceg,z diye kalkip komsularimiz parcaliyolar, ve bizim butun tesellimiz bush un bir aptal olmasii... hadi hayirlisi... |
hahahaha:) depolar feda olsun bu ugurda:D |
harika bide forum olarak 100 litre yardım yapalım |
süperin kardeşimmmmmmmm ben o push için tüm depoyu verirdim!!!! |
vay puşt oglu puşt |
Hehe Bunu Duymustum, ama Cok Güzel... |
benden 100 lt ırak benzini |
hahahahhahahaha benzin icin canimiz feda .. |
Sonra ne mi olmuş; Bush'u yakaladıkları ve yakacakları gerekçesiyle bütün dünyadan tonlarca benzin toplayarak insanların elindeki tüm akaryakıt rezervlerini kurutmuşlar. Usame bin Ladin, Bush elele vererek gerçekleştirdikleri bu operasyonun sonucunda insanlara benzini değerinin 3-4 kat üzerinde satarak dünyadaki gelir dağılımını iyice tepe taklak etmişler. Afrika ve Ortadoğuda olan açlık ve kıtlık Amerikaya Avrupaya ve tüm dünyaya yayılmış. Medeniyetin sonu gelmiş. Benzini satacak birilerini bulamayan bu adamlar hayatlarının sonuna kadar biz ne yaptık böyle diye düşünüp ölmüşler. |
Benzine yazık bunu kör testereyle keseceksin... |
huhahahahah bizde azize için toplayalımmm |
bende duymuştum bunu güzel |
hehehehehe... güzelmiş..5 litre de benden..yakın şu denyoyu da kurtulsun dünya.. |
süper eline saglik + 1903 Litreden benden ;) |
Güzel Bir Espiri |
puhahahahahahahah mayyyakmış yaa |
Türkiye`de Saat: 12:01 . |