![]() |
fıkra değil espiriler :burnout:ÖLÜNÜN ÇENESİ:Arif Nihat asyaya ölülerin çenesi niçin bağılıyorlar hocam.diye sorar...cevap verri:burda gördüklerini orada söylemesin diye cevap verii:burnout: BİLGİSİZ DOKTOR:İzmir'de Şakir Efendi isminde bilgisi kıt bir doktor varmışbu doktor hakkında Eşref şu kıt'ayı yazmış: gitse bir hastaya doktor Şakir kurtulur anio saatte alıl çıkmadan doktor efendi kapıdan bacadan çünkü girer azrail:nurse: yırmı yıl: kadın uzun vadeli taksitle satın aldığı çocuk arabasını son taksıdını ödüyordu kasiyer: -KÜÇÜK NASIL DİYE SORAR -KADIN TEŞEKKÜR EDERİM,DEDİ.ÇOK İYİ, HAFTAYA EVLENİYOR ...:rofl: |
-KADIN TEŞEKKÜR EDERİM,DEDİ.ÇOK İYİ, HAFTAYA EVLENİYOR ...:rofl: Bu güzeldi :D:D |
-KADIN TEŞEKKÜR EDERİM,DEDİ.ÇOK İYİ, HAFTAYA EVLENİYOR ...:rofl: Ohahahahahahhaha:D:D:D:D |
-KADIN TEŞEKKÜR EDERİM,DEDİ.ÇOK İYİ, HAFTAYA EVLENİYOR ...:rofl: buna koptum süper.... |
size beyendirebildiysem ne mutlu bana teşekkürler ama genede yorumlrınızı bekliyorum... |
süperler:d |
merak etmeyin arkadaşlar bu espirileri bir kitaptan kendi elimle yazıyorum yoğun istek üzerine başka espirilerde ekliyceğim:flute: |
kendin yasıosan ii vallaa:D süpermi$$ |
saolun arkiler her akşam bakın her akşam diyorum yeni yeni 3 tane imle kurallarına uygun espiriler eklenecektir haberiniz olsan puanlarınızı bekliyorum şimmiden teşekürler |
cok gzldi devamını bekleriz... |
havanın kararmasını bekliyin her gün hava kararınca yazcam :stupido3: |
güzel di ellerine sağlık devamı gelsin:D |
fıkra değil espiriler devamı NEDEN: Lugat sahibi meşhur Hançerli Bey,Hristiyandı.Müslüman ,fakar cahil birisi onun için ''canım bu adam, bu kadar şey biliyorda niçin Müslüman olmuyor?''demekten kendini alamamıştır. cevabı istem molla verir: -Sen bu kadarcehaletinle neden Müslüman olmuyorsun der? OMUZLAR ÜSTÜNDE: Karı kaco şiddetli bir tartışmaya girmişlerdir.Kadın ikik elini beline koyarak -Herif,herif dedi.beni omuzlarında taşımalısın üstünde taşımalısın!Beyin cevabı espiriliydi: -inşallah karıcım ,inşallah! HESAP Lokantada yemeklerin soğuk olduğunu gören müşteri garsona seslenmek zorunda kalmış: -Burası ne biçim lokanta?Bütün yemekler insanın şöyle içini yakacak bir şey yokmu? garson sakın sakın cevap vermiş: -hesabı getiriyim mi efendim? not:imla kurallarına uyulmuştur ve bir kitaptan kopyala yapıştır yöntemi olmadan yazılmıştır lütfen bakıp geçmeyelim EMEĞE SAYGI GÖSTERİP YORUM YAPSINLAR VE MESAJI DEĞERLENDİRSİNLER:hmmmm2: |
fıkra değil espiriler devamı NEDEN: Lugat sahibi meşhur Hançerli Bey,Hristiyandı.Müslüman ,fakar cahil birisi onun için ''canım bu adam, bu kadar şey biliyorda niçin Müslüman olmuyor?''demekten kendini alamamıştır. cevabı istem molla verir: -Sen bu kadarcehaletinle neden Müslüman olmuyorsun der? OMUZLAR ÜSTÜNDE: Karı kaco şiddetli bir tartışmaya girmişlerdir.Kadın ikik elini beline koyarak -Herif,herif dedi.beni omuzlarında taşımalısın üstünde taşımalısın!Beyin cevabı espiriliydi: -inşallah karıcım ,inşallah! HESAP Lokantada yemeklerin soğuk olduğunu gören müşteri garsona seslenmek zorunda kalmış: -Burası ne biçim lokanta?Bütün yemekler insanın şöyle içini yakacak bir şey yokmu? garson sakın sakın cevap vermiş: -hesabı getiriyim mi efendim? not:imla kurallarına uyulmuştur ve bir kitaptan kopyala yapıştır yöntemi olmadan yazılmıştır lütfen bakıp geçmeyelim EMEĞE SAYGI GÖSTERİP YORUM YAPSINLAR VE MESAJI DEĞERLENDİRSİNLER:hmmmm2: |
ıyı guzelde kesık kesık neyle bağlatı kuracagız:) |
idare eder:D |
Karı kaco şiddetli bir tartışmaya girmişlerdir.Kadın ikik elini beline koyarak -Herif,herif dedi.beni omuzlarında taşımalısın üstünde taşımalısın!Beyin cevabı espiriliydi: -inşallah karıcım ,inşallah! bu güzelmiş... |
hepsi güzel olmus bende size bir espiri patlatayım BOMMMMMM...!!!! :D:DD:d:d: |
fıkra değil espiriler 3 KAYBOLMADIKI... son devrin maneviat büyüklerinden Mahir İz,maaşını alır almaz içinden zekatını ayırır,ihtiyaç sahiplerine dağıtırdı.Çevresindekilere ''size maaşınızı zekatını çıkarın o zaaman maaşınız bereketlenir, cüzdanınızda kaybolmaz'' derdi. Bir gün hocanın tanıdıkları bir cüzdan bulurlar .Bakarlar ki Mahir İz'in gelip cüzdanı kendisine verdiklerinde: -Hocam,hani zekat verenin cüzdanı kaybolmazdı?Diye sorarlar mahir hoca tebessümle cevap veriir: -Doğru bakın benim cüzdanım kaybolmadı ki.İşte sizler bulup getirdiniz. KAŞIN GÖREVİ Şinasiye dostlarında biri akla gelmedik bir soru sormuş: -Üstat!Yüzlerimizdeki organların her birinin önemi görevleri var. Kulak işitir,göz görür,burun koku alır vs. acaba kaşların görevi nedir? Şinası bu soruyu kaşlarını çatarak cevap vermiş: -kadının kaşı hançer,erkeğinki ise ona karşı siperdir. Kadın hançeri çekince,erkek denilen çaresiz savaşçı da,işte o siperleri çatıp kalkan gibi kullanır. OLAMAZ Bir gün merhum Ahmet Caferoğlu'na aynı fakültenin değerli hocası Ahmet Hamdi Tanpınar'ın ölüm haberini verirler haberi alan Caferoğlu'nun tepkisi farklı olur: ''Olamaz, bana borcu var.'' not:EMEĞE SAYGI bakıp geçmeyelim yorum yapalım |
bu espriler daha komik:biggrin: |
bana borcu var komedi ya :d:d:DD: |
Muahahaha:D:D |
saolun arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum :flute: |
kadının kaşı hançer,erkeğinki ise ona karşı siperdir. Kadın hançeri çekince,erkek denilen çaresiz savaşçı da,işte o siperleri çatıp kalkan gibi kullanır. :D bunu beğnedim:D |
kadın uzun vadeli taksitle satın aldığı çocuk arabasını son taksıdını ödüyordu kasiyer: -KÜÇÜK NASIL DİYE SORAR -KADIN TEŞEKKÜR EDERİM,DEDİ.ÇOK İYİ, HAFTAYA EVLENİYOR ...:rofl: süper bu :D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 07:52 . |