![]() |
Alıntı:
Bu şekilde hepimiz test olduk ablacım... Neyse geçti gitti artık ... banka bilgilerini vermem sana olan güvenimin belirtisi zaten ablacım... bilmem anlatabildim mi :D:D:D |
Alıntı:
Evrakları hazırladım,gel de imzala :D |
Alıntı:
|
Arkadaşlar para mevzu konusuna hakim olamadım,anlayamadım birşeyler dönüyor sanırım. Paralar İsviçre Bankalarına gitmiyor diilmi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
yok kardeşim ilk paramızla bir hayır işlemeyi düşündüm ki hayırlı kazançlar elde edelim diye bi yanlış anlaşılma oldu yoksa paralar yerli yerinde merak etme... Ablacım teşekkür ederim ama bende anlayışlıyım değil mi.. Tamam bildirgeleri akşam imzalarım ablacım... Sigortasız ve kaçak işçi çalıştırmak yakışmaz bize ... |
- SON DAKİKA - BALGAM ÇIKARTMA TEKNİĞİ Öncelikle balgam çıkarmadan önce konsantrenin üst seviyelerde olmasına dikkat edilmelidir. Daha sonra etrafta çok insan olmasına dikkat edilmelidir ki tekniğinizin ne kadar etkili olduğunun farkına varabilesiniz. Daha sonra Allah nee verdiyse damakta bulunan balgam gürültülü bir şekilde sökülür ve ani bir hareketle havada saltolar çekecek şekilde ağızdan dışarı çıkarılır. HATALIYSAK LÜTFEN 0216 XXX XX XX |
Alıntı:
|
Alıntı:
son noktayı koydun kardeşim helal... Neyse ben çıkıyorum akşam görüşürüz artık :D:D |
Alıntı:
Dünya piyasalarını alt üst edecez, alt üst.. Tepetakla olacak rakiplerimiz. Gerçi daha rakibimiz yok. BU YOLDA TEKİZ!!! SÜMÜK A.Ş. |
Türkiye`de Saat: 18:22 . |