![]() |
Alıntı:
ya bırak o köstebeği..... seni de almış kendi tarafına......... satın şirketi satın. bizi bölmek ayırmak isteyenler var KANMAYIN SÜMÜK AŞ KANMAYIN!!!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
O parayı yüksek faiz alabileceğimiz bir yurtdışı firmasıyla görüşme yapmak için yanımda götürdüm şirket adına açılmış bir hesaba yatırıp elde ettiğimiz kazancı Türk Losev ve Türk Eğitim Vakfına bir bağış yapmayı düşünmüştüm ama bunun da bir değeri kalmadı artık... Ortaklarımın bile güvenini kazanamamışsan neye yarar bu dünya .... :(:(:( |
Alıntı:
:D:D:Dççeeeeeekkk koyu olsun:D:D:D |
köyün delisi çalışırsan sana da pay veririz arkadaşım ama öyle beleşten olmaz :D |
Alıntı:
O zaman sen bana güvenmiyorsun ki ortaya böyle haberlerle çıkıyorsun . :D |
Alıntı:
|
Evet arkadaşlar Sümük A.Ş.'de bayağı bir ilerleme kaydetmişiz. Maşallah maşallah.. Bende hala balgam üzerinde çalışmalar yapıyorum. (Sümüğün ağızdan çıkan versiyonu yeşil ve dolgun olanı makbüldür.) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
senin balgamında havalıdır:D:D |
Balgam : yolda yürürken, sigarandan son bi fırt çekip atarsın, ardından derin bir nefes alıp taktire sayan bir öksürük patlatırsın. O da ne! Agzının tam orta yerine pinpon topu büyüklügünde bir plazma yerlesmiştir. Atsan atılmaz, satsan satılmaz, yutamazsın, ööle gidersin bayiye, abülülüp blup selpulp dersin anlamaz, selpağı gösterirsin, alırsın, bi tane cıkarıp, plazmayı yerleştirirsin içine, sonra o ürettiğin esere son birkez bakıp bi çöpe atarsın onu. Tarifi bile harikaa değilmi arkadaşlar ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
sen ne yaptın kardeşim olağanüstü bir tarif olağanüstü bir açıklama ... Yarıldım ben :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
sen kusmuğuda güzel tarif edersin:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben gerekli ön araştırmaları başlatıyorum bu konuda da bakalım ne gibi sonuçlar çıkacak.. eğer iyi bir sonuç alabileceksek neden yapmayalım değil mi yahu :D |
Alıntı:
|
Aaaa bu arada unutmadan şunu da açıklayım, Balgam: Bir tür doğal, şekersiz puding. Kalorisi "0" (sıfır)'dır. Sanırım bunuda reklam olarak kullanabiliriz dimi arkadaşlar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kasayı teslim ettin ama içi bomboş :D Açılışta bir sürü satış yapmıştık kalantor adamlara.. :D Nerede bu paracıklar ? :D |
Alıntı:
neden olmasın kardeşim kullanırız tabii ki de :D... Kaşif sen hala buradamısın ya... Yettin yahu... Artık parayıda kazandık peşine seri katiller gönderecem demedi deme :D |
Alıntı:
|
yemedik yav şirketinizi:D...alın başınıza çalın küstüm:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bankaya yatırdık yaa ablacım... O kadar parayı kasada tutmak sakıncalı olur demiştik hani sen sabancının yanından ayrılırken... Benim para delisi birisi olduğumu düşünüyorsun ya birşey demiyorum...:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
böyle bu azimle devam edersek elbette ki olacaktır... Bana güveniyor olduğun için teşekkür ederim kardeşim... Her ne kadar ablamız bana güvenmiyor olsada teşekkür ederim güzel düşüncelerine :D:D:D |
Alıntı:
buyur:D...hah işte:D...cevap??...çok konuşan Burcu ve Black...cevap bekliyoruz:D |
Alıntı:
Ama hangi bankaymış bilelim :D Personelin maaşını elden verecektim. :D Ona göre yönlendieyim insanları :D |
Alıntı:
oooo alem sahtekar olmuş ya:D..benim adım çıkmış valla:D |
Alıntı:
Garanti bankası Hesap No : 1525449-2 YTL hesabı Şube : Beşiktaş :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Personel günlerdir başımın etini yiyor,beş kuruş veremedik insanlara :D Muhasebeye para bırakmamışlar,nereden vereceğim maaşları ? :D Öğrenmek zorundayım tabi ki :D |
Türkiye`de Saat: 00:54 . |