![]() |
Ameliyat :):) iki sevgili istanbul manzarası karşısında oturmuş sohbet ediyorlar .. kız dönüp , -aşkım sana apandisit ameliyatı olduğum yeri gösteriyim mi der , çocuk heyecanlanır tabii: -tabi aşkım göster bana ..! bak şu karşıda sarı bina var ya heh işte onun üçüncü katı . |
erkekler işte :D |
niye erkekler işte diyorsun ki... Çocuk belki yarasının kapanıp kapanmadığını duyarlı bir sevgili ve doktor edasıyla bakacaktı :D:D:D |
tabi tabi eminim onun için heyecanlandı :D devamı da olsaydı keşke bunun kız bunu söledikten sonra çocuk naptı acaba :D |
Hayalleri suya düsmüsdür nolucak :D |
melik_kartal her erkek öğle değildir fıkradaki çocuğun halini düşünemiyorum hayal kırıklığı |
Ameliyat izini görüp de ne olacak ya :D :D :D |
Alıntı:
kurunun yanında yaşta yanar misali üzgünüm :) |
Alıntı:
dwvamını ben getireyim o zaman.... -- aşkım o yara hala canını acıtıyor mu.. Acaba estetikle düzeltilebilir mi ? -- yok acıtmıyor... Ama estetik fena fikir değil canım... -- evet bunu bir düşün akşım........... şeklinde ilerleyebilir... |
Alıntı:
|
:D:D:D |
yok yok devamını biLe getiremıyolar yaa :D bu kadarlar işte :D |
Ya marifet konuya başlamak değil sonunu getirebilmek :D |
Alıntı:
|
hıncal uluç saçması kişinin köşesinde okumuştum.sırf adama olan gıcığımdan beğenmedim:D |
ama yazan o değil ki canım .... neden ön yargılı yaklaşıyorsun... |
ben buyum önyargılıyım:D |
Alıntı:
|
:D:D:D....bana msj olarak gelm$ti bu...:D:D....çok güzel....fesat erkekler...:D:D |
Alıntı:
|
puaaa |
:) puaaa :) |
Türkiye`de Saat: 23:12 . |