![]() |
İki ÖLÜ KAdın - Selam, benim adım Wanda. 2- Selam, benimkide Slyvia, sen nasıl öldün? 1- Donarak öldüm. 2- Ne kadar korkunç. 1- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm. 2- Peki sen nasıl öldün? 1- Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum. 2- Sonra ne oldu? 1- Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını ama her yeri aradım fakat bulamadım. Ama aşırı yorulmuştum, kalp krizi geçirdim ve öldüm. 2- Keşke derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık. |
:D:D:D çok qüzel koptum yha emeğine sağlık :) |
:D:D:D güzelll |
evet beğendim :) |
:D:D:D |
teşekkürlerrrrrr beğendiğinize sevindimmmm |
çok güzel..:D:D |
güzel olmuş:D paylaşım için teşekkürler |
Madem yapıosun neden söylüon orda bi daha öldürcek haberi yok :D:D |
hahahaha süpermiş paylaşım iççin teşekkürler :) |
verilmşti ...çok gzl ama |
uuuuuuu verildiğini bilmiordumm bi dahaki sefere arama yaparımmm tşkrler...... |
gercekten koptum valla.değişik bi fıkra. emegine saglık.devamını bekleriz..ünibjk...kayhan.. |
:D:D:D:D..... |
süper fikra hahaha |
pu ha ha :j |
çok güzel,sağol=) |
süper :D tşk |
güzelmiş,emeğin için teşekkürler |
Öteki Dünyada İki Kadın Selam, benim adım Wanda. Selam, benimki de Slyvia, sen nasıl öldün? Donarak öldüm. Ne kadar korkunc. Yok o kadar kotu degildi, soguktan titremem gecince isinmaya basladim ve uyku basti, sonunda huzur dolu bir olum. Peki sen nasil oldun? Agir bir kalp krizi gecirdim. Kocamin beni aldattıgini sandim, onu is ustunde yakalamak icin eve erken geldim, fakat evde tek basina televizyon seyreder halde buldum. Sonra ne oldu? Kesinlikle evde baska bir kadinin oldugundan emindim, butun evi aramaya basladim. Catiyi, yatakların altini ama her yeri aradım fakat bulamadim. Ama asiri yorulmustum, kalp krizi gecirdim ve oldum. Keske derin dondurucuya baksaydin, su anda ikimiz de yasiyor olacaktik. |
:D:D:D:D emeğine sağlık canımm:D:D |
:D:D:Dgüzel... |
:D:D:D:D:D mükemmel yafff:D |
puhhahahahahaahahaha çok komik emeğe saygı:D |
:D:D:D:D: |
güzeldii |
saOLun nan:D:D |
:D:D harika |
çoq güsel yafffffff:))) |
güsell;) |
süpermş kanka yha:D:D:D |
: ) çok bombaa |