![]() |
vee yurdum insanları :D:D Otobüs Söförü : Paso lütfen !... ben pasoyu almak için cüzdanıma davrandigimda... ) Aynı Söför : Varsa gösterme !... saol paylasım içinn :D:D |
paylaşim için saol |
Otobüs Söförü : Paso lütfen !... ben pasoyu almak için cüzdanıma davrandigimda... ) Aynı Söför : Varsa gösterme !... :D:D allahım ya sık gırtlaığını:D:D:Dgüzeldi cnm emeğine sağlık:) |
beğenmenize sevindim arkadaşlar... |
Biletçi : Arrrrka tamammm, kapat arkayi ! ( bir teyze arka kapiya sıkışır ) Biletçi : Kari sıkıştı, aççç kapa !... :D :D :D |
harika lar walla muhteşem saol paylaşım için |
sende sağol arkadaşım... |
Eskisehir'de bir belediye otobüsü : Biletçi : Arrrrka tamammm, kapat arkayi ! ( bir teyze arka kapiya sıkışır ) Biletçi : Kari sıkıştı, aççç kapa !... Kari SIKISTI cok kibar mis:) |
çok saols |
2 yıl önce ankara ostim'de yeni açılan bi elektrikçide stajyer olarak çalışıyordum.yeni açıldığı içinde tek eleman bendim.müller firmasından bi adam geldi ---ali bey yokmu??? --ali abi yok akşama ancak gelir --peki o zaman geldiğimi iletirsen sevinirim ben müller durmuş --memnun oldum bende kısa devre metin:D adam oracıkta kaldı sonra bu olay işten atılmama sebeb oldu:):) yine bir gün arkadaşlala kızılay'da dolaşıyoruz.baktım biri köşeye oturmuş kola içiyor kulağında küpesi olduğu için kıl oldum çocuğa,gittim yanına sordum --kardeş bakarmısın ne içiyorsun sen öyle?? --kola nerden aldın peki?? --şu köşedeki kuru yemişciden --ya bende kola içmek istiyorumda ne diyipte alacaz adamdan.nası alınıyor yani:D --höngg:D |
Türkiye`de Saat: 20:29 . |