![]() |
TÜrk usulü ihale!:) Meclis Genel Kurul Salonu'nun giris kapisinin tamiri gerekiyormus. Konuyla ilgili burokrat, iki ayri firmadan marangoz davet ederek kapiyi gostermis, fiyat istemis. Birinci marangoz: - 500 milyon liraya olur bu is, demis... 200 milyon malzeme, 200 milyon iscilik, 100 milyon da kâr... Burokrat ikinci marangoza donmus: - Siz ayni isi kaca yaparsiniz? - 2,5 milyar lira... - Nasil olur bu kadar fiyat farki??... - 1 milyar bana, 1 milyar size, demis ikinci marangoz, 500 milyonu da aha bu arkadasa veririz, kapiyi yapar.. |
Güzelmiş bende 10 milyar istiyorum 5 milyar bana 4,5 ona 500'ede kapıyı yaptırırım:D |
hehehehe :D bu ülkede her iş böle yürüo zaten... |
Malesef Doğru Burda Anlatılmak İstenen Hak Yemekte Uzak Doğu Ülkelerinde Asyalı Kızlarla Fingirdeşen Vekillerimizin Matematik Konusunda Dahiyane Zekalarına Bakınız.. 500 e Yaptırsa Zaten Geriye Kalan Para Onun Olacak.. Ve Tüyü Bitmemiş Yetim Hakkını Malesef Böyle Yiyorlar Acaba Sorguya Çekildiklerinde Bunların Hesabını Nasıl Verecekler.. |
güzel cvp vermiş ne yazık ki çoğu iş bu şekilde yürütülüyor. |
hey gıdı guzel memleketımın ınsanlarııııhttp://tekno-logic.net/modules/Forum...on_biggrin.gif |
Güzel cevap vermiş ama :) |
bunu duymuştum ama böle deildi. bundan çıkarılacak sonuç insanların keseri kendine yontmasıdır. böle giderse halimiz ortada ama daha da kötü olacak |
yazık ki bu işler böyle... |
Türkiye`de Saat: 03:16 . |