![]() |
walla ben anlamam ramazan kardeşim bu ünvan üstüne yapıştı artık giydirdiler sana hayırlı uğurlu olsun irfan abim bile ağzından kaçırdı işte başka bir konuda :D:D:D:D +18 deyince ilk aklıma sen geliyorsun zaten nickinin sonuna da + koymuşlar ya :D:D:D:D bu kadar olur yani :D:D:D |
:D:D:D iimiş |
Alıntı:
Vay be bir gün yoktum yani bir gün,biiiiiiiiir gün...Oğlumun yanına gitmiştim burada kardeşimi lime lime etmişler be...:D tüüüüüüüüüüü,yazıklar olsun...:D Erkan senden bunu beklemezdim yani...:D Konu açıyorsun,Ramazancığım,nezaketinden açmış olduğun konuya cevap yazıyor ve sen de teşekkür edeceğine böyle karşılık veriyorsun ha...:D Ramazan hiç bir zaman + - 18 gibi konular açmamıştır.İsterse açmış olsun yaşı 18'i geçen herkes bu konulara bakabilme ve yorum yapabilme hakkına sahiptir.:D Beni de Panter Emel gibi çıldırtmayın...:D Bu arada İrfan bey ve bendeniz kedigiller familyasındanız galiba...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yürü be Ablam harikasın yaa..Çok doğru tespitler.. |
Alıntı:
tescillemişler artık yani :D benle ilgisi yok hem semra kardeşime de sorabilirsin :D:D:D |
Alıntı:
ya işte ablacığım adı çıkmış bir kere artı ramazan dendimiydi :D:D |
sıkışınca abla abi diye bağrınıp duruyo, bunu hep yapıyo bu Ramazan :D:D Ramazan kardeş, Hazel abla ve İrfan abi bir tek senin ablan ve abin değil...:D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:30 . |