![]() |
Navigasyon Almanya´da bir arkadasa ricada bulundum. Benim bir adrese gitmem lazım, senin arabanda navigasyon var, beni bir zahmet götürür müsün, diye. Arabaya bindik, basladi navigasyon yolu tarif etmeye, ama kalin bir erkek sesi cikiyor. Dedim ki: "Arkadasim bu ne böyle, benim bildigim navigasyonlardan kadin sesi cikar, sen neden erkek sesine ayarladin?" "Erkek adam kari lafina gitmez" |
Alıntı:
+rep , cok güzeL demi$ valla :) |
teşekkürler... |
zauhahaha :D süperdii ..!! |
Alıntı:
|
teşekkürler ablam:D:D:D:D harbi erkekmiş be |
Rica ederim Bekir... |
erkek adam karı lafına gitmez doğru söluo :D:D :P |
teşekkürler ablam +Rep :D:D |
harikaydı ablacım.... |
süper ya :D:D:D:D |
Sağolun... Bir bayan olarak beğendiğinize sevindim mi desem ne desem ? :D:D Bu ne yaman çelişki böyle...:D:D:D:D:D |
abla bu tür konuların devamını beklerim dur bir de rep vereyim:) |
Alıntı:
Bu kadar çok beğenileceğini tahmin etmemiştim.:D |
semra bu konuya hiç yorum yapmamış acaba neden? :D:D:D:D |
Alıntı:
Daha çok erkekler beğenmiş gibi Bekir...Neden acaba ?:D:D:D:D:D Semra yorumunu bekliyorum ablası,birilerinin çok hoşuna gitti bu durum...:D:D:D Hem kadın lafı dinlemiyorsunuz hem de yorum istiyorsunuz.:D |
benim bildiğim semra bu konuya yorum yapmaz:D:D:D bu konu forumun en güzel konusu:D:D |
Alıntı:
Aslında herkes kadın lafıyla gidiyor Bekir,bunu kabul edin.:D Bana annesinin sözüyle hareket etmeyen erkek gösterin bakayım...:D:D:D |
abla anneleri karıştırma:D:D sabitlensede semra yazmaz:D:D |
Ne oldi,rengin soldi ? :D:D:D Ana,bacı,kardaş hepimiz Kadınııızzz...:D:D:D Aman zaten benim lafımla hareket edip de konuyu sabitleyecek değiller herhalde...:D:D:D |
Alıntı:
kim bilir belki sabitlerler:D:D |
Alıntı:
Bu arada aslında güzel bir fikir,hep kadın sesi kullanılmasın bence de...Evde kadın sesi,arabada kadın sesi...:D Şöyle bas sesli birinin sesiyle hareket edeceksiniz,ne güzel olur.:D:D:D |
:D:D:D:D:D |
Günümüzde kadınlar da erkek lafıyla hareket etmiyorlar.:D Eskidendi o...:D:D:D |
Alıntı:
|
cok guzeldı :=) |
:D:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
teşekkrler . .:) |
Alıntı:
ama burdakı kadından kasıt anne deılkıı :) yanı konuyu o boyuta tasrsak sız bayanlar da babanızın söledikleri dısına çıksanıza hadii :D:D |
Alıntı:
Bu cevabı başkasından bekliyordum ama madem sen verdin o zaman rep de sana gitsin.:D:D:D |
Alıntı:
rep için tesekkr ederm kımden bekledını bılmıorum ama ablacıım herhalde pes etti :) |
hmmm güzeldi:) |
Alıntı:
oooo meltem hanım sız buralar hayırdr :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
iyi ben değilmişim:D:D |
Alıntı:
O kendini biliyor ama bir daha uğramadı buraya nedense...:D:D:D |