![]() |
Para Bir gün leman eze evdedir ve kapı çalar gelen oğlu Necatidir -ana ana bi iş buldum -nasıl bi iş ogul -ana cook ii bi iş ama accuk sermaye lazum -kız anam bende sermaye ne gezer -kız ana sende vardır oyle kıyıda kosede kalmıs -ola ogul yok diirem ya bi kefem param vardır geri hiç param yoktir -(kefen param dediğide bütün sülalenın cenaze masraflarını karsılar)ana senın vardır hele bi bakı ver -tamam ogul orda 3 tane saksı var gördin mi -gördüm ana -o 1. saksıyı -eş eş eş eş -eştinmi ogul -eştim ana -ne var içinde -bişi yok ana -tamam diğerine geç -eş eş eş eş -eştinmi ogul -eştim ana -hah içinde buğdaydan anahtar var gördin mi -bugdaydan anahtar ne ana -ola ogul bugdayın diğer ismi neydi -pirinç -hah hah pirinç pirinçten anahtar var buldun mi -buldum ana -poh puldun -diğer saksıdaydı -tamam ana -ah o son saksıyı eş eş eş eş eş -eştin mi ogul -eştim ana -anahtarı buldın mı -buldım ana -hah o anahtarla istasyon dolabini aç açtın mi -istasyon dolabi ne ana -hele ogul istasyon dolabinin diğer adı neydi -gar gar -hah gar dolabi ac o gar dolabini -actın mi -actım ana -hah orda bı bohca var onu o bohcayi çöz -çöz çöz çöz çöz çözdün mü ola -cözdüm ana -hah orda bi muska var gördün mi -gördüm ana -hah o muska beni çarpsın ki bi kurus param yok... |
:D:D:D ne uğraştırdın be ana çocuğu :D:D |
:D:D:D:D valla katıl olurdm :D:D |
:D:D:Dçarpsın... saol ablam... |
Alıntı:
teşekkürler abla |
Sziler de sağolun gençler... Yazık ya,ne heveslenmişti kimbilir Necati...:D:D:D Kötü son..:D:D:DMuska değil de oğlu çarpabilir.:D |
Bende ne çıkacak diye bekliyorum o sırada oğlu cinnet geçirmiş olabilir:D |
Alıntı:
|
muskanıda al git be kadın:D:D |
:D:Dteşekkürler |
Türkiye`de Saat: 14:23 . |