![]() |
Ümmeti-Muhammedin selamları..:))) Ümmeti-Muhammedin selamları..:) Üniversitede okuyan bir ögrenci yil sonu sinavlarina girmis ve arkadasina: Ben memleketime gidiyorum, sinavlar belli olduktan sonra bana sonuçlari bildir, ancak telefona ben çikarsam bana söylersin. Telefona annem çikarsa zayifim olmaz da eger bir tane olursa Hz.Ebubekir'in selâmi var, dersin. Iki zayif imkansiz da eger olursa Hz.Ebubekir'in Hz.Ömer'in selâmi var, dersin. Üç zayif hiç olmaz da eger olursa Hz.Ebubekir'in, Hz.Ömer'in, Hz.Osman'in selâmi var dersin. Dört zayif imkansiz da eger olursa, Hz.Ebubekir'in, Hz.Ömer'in, Hz.Osman'in, Hz.Ali'nin selâmi var dersin, seklinde konusup memleketine gelir. Bir zaman sonra sinavlar belli olur, arkadasi sinav sonuçlarini bildirmek için telefona sarilir, telefona ögrencinin annesi çikar. -"Teyze, oglunuza söyle Ümmet-i Muhammed'in selâmi var" ---------------------- daha önce verildimi bilmiyorum ama hoşuma gitti paylaşmak istedim..:D |
üniversiteli arkadaşlar böyle bir yönteme başvurmasın..:D :D |
guzelmıs elıne saglık:D |
saol paylaşım için güzel... |
Teşekkürler paylaşımızın için. Keşke Hz. gibi saygi belirten kelimelerde koyulsa idi islam halifelerinin ve Allah dostlarının başına daha hoş olurdu. |
eheheh güselmis paylasım için sağğ oll kardes |
saolasin kardesim guzelmis... |
eyvallah odin..kusura bakmayın..küçük ama önemli noktaları unutmuşum.. |
çok iidii yaa saol kardeşim.. :D:D:D |
saol paylaşım için |
Türkiye`de Saat: 19:54 . |