![]() |
Moda Herif Moda Öncelikle Bu Fıkra Alıntı Değildir :) Bizim Buralarda Sıklıkla , Fıkra Anlatırken Büyüklerimiz Hep Anlatırlar. Kısaca Değinmek istiyorum ; Fıkra'da İsmi Geçen , Kadın ve Kocası Normal Sıradan bir Hayat Yaşarlar. Kadın Ev Hanımı 'dır , Kocasıda Çalışmaktadır. Bir gün Kadın Kocasını işe Gönderdikten Sonra , Ev işlerini yapar ve Televizyonun başına geçer. Televizyonda Sürekli Moda 'yı Takip Eden Kadın , İlginc Bir Elbise Görür ve Komşusuna Söyler , Komşusuda Bu Elbisenin Moda Olduğunu söyler , Kadın Elbisenin Moda Oldugunu Duyunca , Direkt Elbiseyi Almaya gider. Zaman Geçer , Kadın Elbiseyi alır eve gelir. ve üstüne giyer.. Akşam Kocası Eve geldikten sonra Karısındaki Değişikliğin Farkına varır , ve Sorar ; " Hanım Bu Üstündeki Nedir Böyle " Kadın Hemen cevap verir ; " Valla herif Televizyonda gördüm , bizim komşuya sordum modaymış gittim hemen aldım " der. İkinci Gün olur , Kadın yine televizyonun başına geçer. Busefer , Dar ve Kısa bir elbise görür tekrar komşusuna gider sorar , Komşusuda Moda Oldugunu söyler.. ve yine gidip elbiseyi alır Akşam Kocası Eve Geldiğinde Yine karısına sorar ; " Hanım Bu Üstündeki Kısacık şeyler ne böyle " Kadın cevabı hazırdır ; " Televizyonda gördüm Aldım Modaymış Herif " der. Üçüncü gün olur , Kadın Televizyonun Başına Geçer , Ve Televizyonda Çıplakları görür , Hemen Komşusuna gider sorar , Komşusuda Şimdiki Gençlerin Modası der. Kadın'da Hemen Özenir ve Akşam Kocasının Karşısında Çıplak Çıkar.Kocası Yine sorar ; " Hanım üstünde neden bişe yok " der ve Kadın Cevabı verir ; " Moda Herif Moda " der :D :top: |
:D:D:D ben hiç çıplakla ilgili bi moda duymadım moruk ama güzelmiş :D:D |
sen baslat o modayı smy :D |
kafama yatmıyo diil selin :p :D:D |
yuru bee kım ttutar senii delii =) |
saol mehmet çok güzel:D |
çıplaklık moda olmuş haberimiz yok :D:D çok aradın mı mösyö bu fıkrayı? :D |
Türkiye`de Saat: 19:05 . |