![]() |
bu ne demek oluyor (bünyamin gezer)...!!! -evet arkadaşlar bu acıkca beşiktaşa maca cıkmayın nasıl olsa yenilceksiniz demek oluyor.. -siz ne yapıp etsenizde kupayı fenere vericez demektir.. -biz sizi yunusla,çobanla durduramadık ama bünyamin bu işi iyi becerir demek oluyor.. -maca 1-0 geriden ve 10 kişi başlıcaz demek oluyor..!!! ARKADAŞLAR NEYİ BEKLİYORUZ Bİ HAKEM FACİASINA DAHA TAHAMMÜLÜM YOK BENİM DERHAL TARAFTARLAR , YÖNETİM OLARAK HAREKETE GEÇİP BU OYUNU BOZMALIYIZ !!!! |
Konular Birleştirildi İyi forumlar |
Maç oynanmadan hakem konuşmaya başladık. Bırakalım da topçularımız feneri ezsin darmadağın etsin ondan sonra eğer hakemin kupaya malolan bi hatası olmuşsa konuşalım... Önce futbolu konuşmalıyız, etken unsurları konuşmalıyız ancak bu şekilde ilerliycez, bahane arayarak bi yere varamayız... Çıkıcaz feneri yenicez oynadığımız üstün futbolla yenicez... |
FB-BJK maçında Beşiktaş'ı yaktı. Bu maçı tarafsız yönetsin yeter. Sadece bunu bekliyoruz. |
Off yha başlicm şimdi hee ne bu yha kupa maçında yönetick adama bak ! |
neden hep vukuatlı hakemeler seçiliyo neden bit Fırat Aydınus gibi kaliteli hakemler seçilmiyor tek umudumuz hakettiğine hakettiğini vermesi |
Hakemin canına kastı yoktur sanırım :) |
Alıntı:
|
ne uyuz oliyorum bu hakeme hakemligi kenara birakiyor oyunculari dövecek öyle bakislar yapiyorki lan agzina iki tane yapisdiracaksin ozaman bakalim tip tip bakiyormusun |
Yine tırsıyorum...Skandal bi atama daha... Ama öyle bir oynamalıyızki bu maçta, Tello-Yusuf-Bobo-Holo gibi oyuncularımız maça öyle bi ağırlığını koymalı ki hakemide ezikleri de İzmir'e gömmeliyiz... |
Türkiye`de Saat: 14:02 . |