![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | abi bence yara değilde bu hafta gerçek ilişkileri görücez bence sizibu kadar eksik yakalamışken bende gelim maça ya büyük kaptan geliyor mu ? | ||
| | |
| | #2 | |||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
: ((![]() ![]() ![]()
__________________ T3QİN | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kaleci hasta ![]()
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ | ||
| | |
| | #4 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ahmeti iyileş maç günüe kadar yapıcak bişey yok
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kız Arkadaşlarınızı Getirecekseniz Bende Yengenizi Getireyim ? Maçı İzlemeye. | ||
| | |
| | #7 | ||||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alış veriş merkezi mi? Hiç gelmesin daha iyi bence... ![]() ![]() Yazık Tekin'e... Bence maçları bundan sonra alışveriş merkezlerinden uzak bir yerde ayarlayın derim.![]() ![]() Tabi kız arkadaşlarını getirecekler için söylüyorum. Bu arada hemen de içmeye sebep buldun yani Tekin,bahaneye bak...Alıntı:
![]() Hepinize başarılar diliyorum,aman sakatlık falan çıkarmayın sakın... ![]()
__________________ ![]() | ||||
| | |
| | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
| | |
| | #9 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hımm...İşte bu konuda bilgim yok... Bizim çocukların okulunda yapın,Darüşşafaka'da...Halı sahaları var,kiralıyorlardır.Orda hiç bir şey yok valla,bir tek kantin var. Hem Acıbadem Maslak ya da İstinye Devlet Hastanesi çok yakında...![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biliyorum abla. Babam daruşşafaka mezunu camiada da çok ciddi yeri var geçen gün bi tvde canlı yayın yaptılar daruşşafaka için babamda canlı yayındaydı. Tesisleri çok güzel düğün falanda yapmıştır orada havuzları falan harika açık kapalı çocuklar çok iyi şartlarda eğitim alıyorlar.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |